torsdag den 27. december 2012

Julen i alt dens pragt

Vi er vel hjemvendt efter den helt store julerejse. hvor vi holdt juleaften ved Kolding hos min svoger og 2. juledagsfrokost i Mariager. Desværre har dagene været meget præget af influenza og dens følger. Men vi har trods alt hygget os, tillagt os nye vaner, haft dejlige oplevelser, fået dejlige gaver og mindes.
 
Da vi lavede ris ala mande juleaften fik Mille lov at slikke piskeris og grydeske af. Det er noget jeg kan huske fra min barndom og hun var da også svært begejstret for det. Hun havde dog lidt svært ved at forstå hvorfor vi ikke bare kunne dyppe skeen i skålen igen.
 

Mads har desværre måttes slås noget med influenza som gør ham meget slap om aftenen. Så han var ikke helt oplagt og sad helst på armen af en af os. Farmor var en klar favorit.


Vi fik besøg af julemanden inden aftensmaden med første heat af pakker. Han kom og ringede på men havde desværre så travlt at kusine Line kun lige nåede at se ham flyve afsted. Men han efterlod en sæk med pakker. Det var et stort hit. Mads fik en stor traktor med vogn. Han pakkede den ud og satte sig i vognen men kunne ikke forstå, hvorfor den ikke kørte med ham. Ja ja det er fint med en god fantasi.


De havde pyntet et meget smukt juletræ. Og som jeg skrev i mit foregående indlæg er det den første jul uden deres mor, som tabte kampen mod kræft i Juni. Børnene havde lavet noget fint julepynt med billeder af hende på. Det har på juletræet, så hun var med hele aftenen.


Børnene er glade for musik, så dansen om juletræet var et hit. Ved de langsomme salmer gik det dog lidt for langsomt for dem. Så lagde de sig ud i overhalingsbanen og drønede rundt om juletræet.

I går var det så familiejulefrokost hos mine forældre, hvor mostre, onkler, fætre og kusiner var samlet. Jeg har nogle utrolig søde kusiner som elsker Mille og Mads, og det er gengældt. Det var dejligt at kunne hygge sig med god snak, snaps og dejlig julefrokostmad.


I dag har vi slappet af i det lille hjem. Jeg måtte dog lige på apoteket efter øjendråber mod øjenbetændelse - til mig?! Jeg bøvler med bihule- og pandehulebetændelse oveni forkølelsen og skulle så lige toppe det med øjenbetændelse. Troede kun det var noget børn fik. Øv bøv. Så nu skal der bare slappes af, rekreeres og samles energi, inden turen går i sommerhus med svigerfamilien og senere besøg af venner.

Hvad bruger I mellemdagene på?

1 kommentar:

  1. Hvor ser det bare hyggeligt ud. Det ligner i har hsft en skøn jul til trods for sygdom.

    Www.theibizamom.com

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...