mandag den 17. december 2012

3 lags skråbånd

Hurra for gode og hjælpsomme kolleger :-)

Jeg har en kollega der bor i Haderslev, og ham fik jeg til at hente 3 x 3 m af det drøn fancy skråbånd, som Libbie har introduceret mig til. Han så meget mærkelig ud, da jeg spurgte om han ville tage det med for mig. " Ta hvad for noget med?" Men med en klar bestillingen og lige penge, gik det som smurt :-)

Velbekomme - en stor skål skråbånd


Nu skal jeg bare have fundet på noget spændende at bruge det til.

Har du nogle gode ideer?

5 kommentarer:

 1. *ha ha* Line kan lige se ham for mig :)
  Glæder mig til at se hvad du får ud af båndet, jeg har jo faktisk også mere liggende (tit glemmer man alt det man sådan får købt...)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er skægt at fortælle på arbejdet at jeg syr, strikker og vinterbader. De får et helt forkert udtryk i ansigtet; a hva gør du??? Men som jeg skrev i mit foregående indlæg skal man aldrig på ned på udstyr. Og nu da butikken ikke lige ligger om hjørnet måtte jeg have lidt af hvert.

   Slet
 2. jeg forelskede mig også pladask i det og kan så sige butikken er også så søde at de gerne sender det til en. Jeg er selv fra sydsjælland og kender ikk nogen i den omegen, men har fået mig en del meter af hver farve. Jeg har ikk fået brugt det til meget endnu, har lavet en buks med lommer hvor jeg har brugt det rundt om lommerne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de var meget servicemindede og søde. Bestemt et sted jeg må forbi når jeg en dag er på shopping i Haderslev :-) Har du lagt billeder op af bukserne?

   Slet
  2. nej jeg har ikk taget billeder endnu det er nogen der bliver sat til salg, men tror først det bliver i det nye år. Skal nok lægge et billede på bloggen når det er :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...