mandag den 10. december 2012

De små nisser

Nu er begge nissehuer lavet og i går fik jeg endelig overtalt børnene til at prøve dem. Men det var en stakket frist. Efter at have grinet lidt af sig selv i spejlet, smed de dem på gulvet i trods!

Sikke nogle søde nissebørn :-)

Nej, mor den gider vi ikke have på!

Og så trampede de væk i trods!
Det virker til at teenagealderen starter tidligt her hos os.

I dag er jeg hjemme med Mads der er blevet godt og grundig ramt af Skoldkopper med en masse røde pletter. Han er dog ikke som sådan syg af det. Jeg troede at man fik feber eller andet sygdom med i købet. Men han klør bare en masse. Så vi må vist hellere få fat i nogle anti-klø-salve i dag eller hvad sådan noget hedder. Og så kan vi jo lige smutte forbi julemarkedet og se hvad det er for noget :-)

God dag til dem, der læser med :-)

3 kommentarer:

  1. De er ellers fine de nissehuer, herhjemme gider de heller ikke have dem på :) Jeg brugte noget som hed zink liniment til Oliver da han have skoldkopper, det tog noget af kløen. Tror det er meget forskelligt hvor syge de bliver af skoldkopperne, her var han febersyg de første par dage og noget mat i betrækket, efterfølgende var han som vanlig :) Go bedring med ham :)

    SvarSlet
  2. Hvor er det nogle fine huer du har fået lavet og ikke mindst nogle meget søde nisser du har boede. :)

    SvarSlet
  3. Tak begge to. Mille har sin på i dag i legestue :-) Mens Mads hygger sig med farmand og sine skoldkopper derhjemme. Vi købte noget spray fra Aderma i går, som skulle være rigtig godt til kløe.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...