tirsdag den 18. marts 2014

Rasmus

I de sidste weekender har dagsordenen stået på fastelavn. Fastelavnssøndag var vi til et arrangement i den lokale kirke, med børnegudstjeneste og efterfølgende tøndeslagning. Præsten var rigtig god til at inddrage børnene, og det var en god oplevelse for alle mand.
 
Børnene skulle selvfølgelig være klædt ud. Jeg tænkte lidt forud, og havde ønsket en spiderman og en klokkeblomst dragt til børnene i julegave. Så kunne fastelavn tickes af. Men da vi nåede til udklædningen fastelavnssøndag, gik Mads helt i baglås. Dragten kom af lige så hurtigt, som det kom på med store tåre løbende ned af kinderne. Han kunne slet ikke holde ud at have det på. Så vi endte med et udklædt barn og et barn i almindeligt tøj.
 
Da der var fastelavnsarrangement med børnehaven weekenden efter, tænkte jeg, at jeg ville finde på noget til ham Madse-mand. For det kunne tydeligt mærkes, at han havde følt sig anderledes den foregående weekend og havde holdt sig på afstand af de andre børn.
 
Det skulle derfor være noget, der mindede så meget som muligt om hans almindelige tøj, og noget jeg kunne nå at lave på 2 aftenener. Og hvad er bedre end Rasmus Klump, som de ser hele tiden?
 
Prikkede bukser, brun t-shirt og en hat med kvast blev kreeret, og Mads var overlykkelig. Han var også den eneste Ramus Klump i blandt alle børnene, og mange var henne og rose hans kostume. Mads var glad, og moren var glad :-) Mille knus-elsker hendes klokkeblomst kostume, som kan blinke, så lykken var gjort over hele linien!
 
Den foregående weekend ville han slet ikke slå til tønden, men moren trådte ind, for den oplevelse skulle han altså have med. Som Rasmus Klump var der ingen grænser for hvad han kunne og hvor mange gange han kunne slå til tønden.
 
Her er lidt billedspam. Det nederste billede er fra første fastelavnsarrangement. Hvem mon der er mest entusiastisk?!
 


Ha en rigtig god dag :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...