mandag den 3. marts 2014

Forsinket vinterferie

I år skulle have været året, hvor børnene skulle introduceres til skikonceptet. Men da der for godt en uge siden stadig var grønne marker, aflyste vi skiferien og bookede i stedet en forlænget weekend på et feriecenter i det nordlige Tyskland. Weissenhäuser Strand. Lige noget for børnene!

Der var badeland, jungleland, en stor udendørslegeplads, strand, stier til at cykle på, og lidt wellness til mor'en!

 

Skulle man få brug for at se lidt andet end feriecentret, kan man med fordel køre en lille tur til nabobyen Oldenburg. Det er en lille by med få butikker. Men til dem der er ved at få abstinenser af stof og garn savn, er der både en garnforetning og en rigtig hyggelig stofforretning. Jeg måtte selvfølgelig en smut i stofforretningen og kigge. Lækre jersey- og bomuldsstoffer og fine bånd havde hun. Så jeg kom da også derfra med lidt.Ha en dejlig dag :-)

2 kommentarer:

 1. dejligt at I så kunne ændre kursen :-) Det ser hyggeligt ud! Vi har også været i det vandland, og det var et dejligt sted :-) Men jeg kom dog ikke ind i stofbutikken - stor fejl!
  Kh viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja stor fejl! Hun havde nogle rigtig fine ting og anderledes end det jeg støder på i lokalområdet :-) Du må besøge den næste gang!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...