fredag den 23. november 2012

Syworkshop

Hurraaaa jeg skal på syworkshop ved Line i Århus i April :-) Jeg skal sy en quiltet jakke. Man kan godt sige, at jeg har god tid til at finde stoffet, men det skal jo også være det helt rigtige.

De fleste syr det i Liberty og jeg har set mig ret lun på Mitsi i grå. Det er altså bare lækkert!


Hvad jeg har kunnet se, er at det er noget billigere at købe i England. Men jeg har aldrig prøvet at net-shoppe uden for landets grænser. Så jeg søger nogle råd. Er der nogen der har erfaring med at købe Liberty i Englang og få det tilsendt?

10 kommentarer:

 1. Suk skal du virkelig afsted!! Det bliver da kanon Line, jeg er også vild med mitsi, Anna har faktisk en bluse i det fra Pomp de Lux, de må have kopieret printet tænker jeg :)
  Glæder mig til at se hvad du får syet.
  kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det må næsten være kopi. Vil du ikke med? Det er bare noget jeg MÅ opleve i min "sykarriere"

   Slet
 2. Hvor lyder det alt for skønt med et kursus. Jeg ville ønske jeg også skulle på sådan et og jeg er sikker på det bliver en virkelig lækker jakke. :)
  Jeg har tit bestilt stof i USA og få gange i England, der har aldrig været problemer. Hurtig levering og billigere priser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for fif :-) Er der nogle bestemte hjemmesider du bruger?

   Slet
 3. Glæd dig, det er SÅ godt! Og nu har jeg jo selv en grå Mitsi, så kan kun anbefale det print :-) Hvis du har kig på Shaukat så bliver der lagt moms oveni. Derfra er det kun billigere hvis du skal have mere end 7 meter. Libertys egen hjemmeside er dyrere end herhjemme. Hvis du kan finde det på Etsy eller Ebay vil der være penge at spare. Og du kan roligt købe hjem fra England, ingen problemer der, jeg har gjort det mange gange. Må man spørge hvor du har fundet det?
  Kh Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan næsten heller ikke vente. Det er shaukat jeg har kigget hos. 7 meter er måske liiiiige i overkanten. Jeg må prøve at kigge på etsy eller ebay. Tak for tippet :-) Har du en stam-hjemmeside i Englang?

   Slet
  2. Man bliver nemlig snydt lidt når det drejer sig om Shaukat, så jeg endte med at købe mit hos Super Carla. Jeg handler mange ting fra England, stofbleer, autostol (amazon uk), tøj til mig selv og alt mulig andet, jeg ikke lige kan komme på. Stof handler jeg mest i DK - ikke fordi jeg ikke stoler på udlandet, men bare fordi jeg støder ind i så mange fine stoffer herhjemme ;-)

   Slet
  3. Jeg ender nok også med at købe det herhjemme, med mindre jeg pludselig kender nogen der skal en smut til London - og har godt plads i kufferten. Det er så ikke så tit to ting der går hånd i hånd...

   Slet
 4. ÅÅÅÅrh, hvor fedt, Line! Synes det stof er såååå fint. Har ingen erfaring med køb af stof andre steder end dk. Glæder mig til at se, hvad du ender ud med. Og så har du da en give away jeg skal huske at melde mig til!!! :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også ret sikker på at det ender med det stof. Det er bare så fint. Og resterne vil gå rigtig godt til en pude eller andet i hjemmet (hvis altså der bliver rester...)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...