torsdag den 29. november 2012

En ny børnebog

En af mine rigtig gode veninders kæreste er sprunget ud som børnebogsforfatter. Til hverdag er han politimand, og fanger forbrydere i det sønderjyske. I hans fritid har han tegnet rigtig meget, og pludselig var der en sammenhæng mellem hans tegninger som sammen med en god historie, nu er blevet til en børnebog om ridderen Gustav.

Ridderen Gustav har hørt en masse historier om drager, og vil så gerne møde en. Han drager derfor ud i verden for at finde en. På hans færd kommer han igennem en masse spændende oplevelser. 
Bogen har mange flotte tegninger med mange detaljer, som man kan snakke om. Den egner sig godt til børn fra 2 år. Jacob har testet den på hans nevø og niece på 3 år, og de er helt opslugt af den.

Jeg glæder mig til at læse den sammen med Mille og Mads, når de får den i julegave. Min veninde havde nogle stykker med i strikkeklub til os tøser med børn. Vi købte alle en. Dette er derfor ikke et sponsoreret indlæg. Det er blot et indlæg for at slå et slag for en kreativ iværksætter.

Bogen hedder Findes der drager? og er skrevet af Jacob Holst Lei. Den kan købes i nogle boghandler og på hjemmesiden youread.dk

3 kommentarer:

 1. Sikke fine tegninger - drager og riddere er altid et hit herhjemme!

  Tak for kommentaren ved mig, så fandt jeg frem til dig. Vi har jo næsten jævnaldrende børn ;o)

  Glæder mig til at kigge med fremover.

  SvarSlet
 2. Velkommen til :-) Jeg glæder mig også til at følge dine kreative udfoldelser og familielivet med små børn. Du må deltage i den give away jeg har aftalt at lave med Jacob i starten af december, så dine knejter måske også kan få fornøjelse af ridderen Gustav :-)

  SvarSlet
 3. Sikke en fin bog. Den må jeg hellere holde øje med.
  Kh Susanne, suskreahjoerne.blogspot.dk

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...