onsdag den 14. november 2012

2 års fødselsdage i sigte

Spilopperne fylder 2 år om en lille uges tid, og jeg har været i gang med de hjemmelavede gaver. Jeg har faktisk været i gang siden sommerferien på trods af at gaverne ikke ligefrem er indviklede... men måske nok lidt ensartede, når der nu skal laves 2 sæt af alt. Jeg elsker at lave nye ting, men er bare ikke god til at lave det samme mange gange i træk...

Jeg er ved at lave en kuffert til dem hver med lidt forskelligt i. Faktisk var det søgen efter inspiration til disse ting, der introducerede mig for blogverdenen. Jeg ledte efter inspiration til legesager og indretning af børneværelser, og stødte på en masse fede billeder, historier og DIY = blogverden :-)
Ærteposerne er set mange steder i blogland. Jeg har dog valgt den nemme løsning uden applikation af bogstaver.

Navne-guirlanden har jeg set flere steder, blandt andet her

Og vimplerne går vist snart på krykker i blogland, men tvistet med filtkuglerne fandt jeg her. Og det var bare så fint nu, da jeg havde en masse filtkugler liggende indkøbt til at lave armbånd af for år tilbage.

Jeg vil indpakke tingene i små gaver og lægge i kufferterne, og så er det spændende, hvad de siger til det. For der er vist noget med, at som 2 årig er man endnu ikke så gavefikseret. Men så længe indholdet - specielt ærteposerne - falder i god jord, er jeg glad.

2 kommentarer:

  1. Sikke en skøn kuffert de hver før :) og stort tillykke med dem lige rundt om hjørnet.

    SvarSlet
  2. Tak for det Mette. De var også et hit i morges :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...