mandag den 19. november 2012

Fødselsdage og minder

Der har været lidt stille på bloggen, da jeg har været igennem den mest smertefulde uge, så længe jeg kan huske, og der har været nogle fødselsdage der skulle fejres.
Siden sidste fredag og hele sidste uge har jeg bøvlet med en øregangsbetændelse, som medførte, at jeg ikke kunne spise, da hævelsen lagde sig ud i kæbeleddet, så jeg ikke kunne tygge sammen, jeg kunne ikke høre noget og smerterne var så forfærdelige, at de ikke kunne dækkes med max antal panodil og ibuprofen. Så jeg har været meget ynkelig og haft enormt ondt af mig selv.

Stik mig en fødsel (eller to) - det vil jeg meget hellere! Og apropos fødsel, så lå jeg for 2 år siden med de to mest fantastiske nyfødte tvillinger i armene. Mille og Mads bliver to i dag, og de har efter at være blevet fejret hele weekenden lært at sige hurraaaaaaa, synge hurra sang og sige 2, når vi spørger, hvor gamle de er.

I morges fik de morgensang og gaver i de to små kufferter. I weekenden, hvor de blev fejret af familien, var de ikke særlig interesseret i gaverne. Men nu har de efterhånden lært det, og ville da også gerne have flere, da de havde pakket dem alle op i morges. 
I eftermiddag skal vi hygge med varm chokolade og boller, og de skal have lidt flere gaver. Bla. en bongotromme, så vi kan lave et lille orkester :-)
 
Men hvor går tiden bare hurtigt, og de bliver så store. Det virker det som om det var i går, de kom til verden og sikke mange ting de har lært i løbet af de første to år.
 
I får lige lidt billedspam fra det første år
 
Mads (3250) blev født naturligt og Mille (2300) blev taget ved kejsersnit
Dobbeltamning fungerede perfekt og var en rigtig hyggestund
Alene hjemme med mor :-/
Beredt til første sejltur
Nu kan vi næsten sidde
Første ringriderfest
Tvillinge mødregruppe
"Mille, nu skal du se hvordan man betjener fars anlæg"


 


4 kommentarer:

 1. puha det var ikke en rar omgang du havde været igennem med sygdommen.
  KÆMPE STORT TIIILLLYKKKE med de to basser. Ja inden man ser sig om er de ved at flytte fra reden. Mine tvillinger blev 10 år i oktober og jeg fatter ikke hvor den tid er blevet af. Tiden raser afsted med 180 km/t når man har unger

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det. Ja det er så hyggeligt og Mille har simpelthen komponeret sin egen hurra sang for hende og Mads. Det gælder bare om at holde fast, når tiden raser afsted og de udvikler sig alt for hurtigt. 10 år, så er det vel blevet nemmere? 2 år, er en djævle alder... :-)

   Slet
 2. Aaaav, har hørt fra andre voksne ørebørn, at det skulle være noget så grusomt - god bedring!!

  Og stort tillykke med ungerne, nååååårh, nogle herlige billeder! Bed lige mærke i det der med én omgang naturlig fødsel og så lige et kejsnersnit, shit, du kom da igennem hele møllen - men sådan to herligheder, dem vil man vel gerne gøre det hele for igen og igen :-)
  Hip hip hurraaa for tvillingerne :-)
  Kh. Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, Trine. Jo tak jeg var temmelig mørbanket efter den omgang. Men da de sagde at nr 2 (Mille) blev kejsersnit, var jeg lettet efter at have presset i 1 ½ time for at få den første (Mads) ud. Og de skulle jo bare ud og være sunde og raske :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...