mandag den 3. juni 2013

En vinder og lidt kig i havenFørst og fremmest et stort tak til Stof & Stuff som har sponsoret gaven i min give away - det nyeste Ottobre blad og 1 meter Chevron stof efter eget valg. Også et tak til jer som har deltaget og velkommen til alle de nye læsere. Jeg synes, det er drønhyggeligt, at der er så mange, der har lyst til at læse med hos mig :-)
Den heldige vinder er Viola med denne skønne blog. Stort tillykke:-). Vil du sende mig en mail med din adresse og den type chevronstof du gerne vil have en meter af?

Udtrækningen af vinderen er trukket lidt ud, pga. flytning i weekend. Vi overtog nøglen i fredags og flyttede ind lørdag. Børnene elsker det, og vi elsker det. Haven står i fuld slor lige nu og her kommere et par billeder af Hosta med snegl på, Syren, Rhododendron og Blåbær busk med en masse blomster. Mums mums det bliver godt med bær i yoghurten.

Nu vil jeg lægge mig flat på ryggen og pleje min ømme krop. Det varer forhåbentlig mange år, før vi skal flytte igen.

Ha en god start på ugen :-)

3 kommentarer:

 1. Wauw jamen altså!!! Det er første gang jeg vinder en give away. Det er jeg virkelig glad for :-) Tak Line! Jeg kunne rigtig godt tænke mig Riley Blake Stof med zig zag, Chevrons, multi. Jeg sender dig en mail med min adresse :-)
  Kh viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Stort tillykke med det, Viola :-) En gang skal jo være den første!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...