søndag den 6. januar 2013

Misse Møhe strik

Det er lykkes mig at færdiggøre endnu et projekt fra strikkepindene. En poncho på pind 3 med snoninger. Jeg er faktisk blevet mere tilfreds med den end hvad jeg troede jeg ville blive.


Det er meningen, at der skal strikkes et bælte og sættes igennem hullerne. Men tildels er min tålmodighed opbrugt, hvis jeg skal nå at få den i brug inden foråret banker på, og så har jeg også et fint smalt sort læder bælte jeg synes er finere.

I får også lige et billede, hvor den er på. Jeg undskylder den trætte, blege influenzaramte model.


Den er blevet kortere end på billedet i opskriften, men det gør den faktisk også lettere at se på. Da jeg spurgte hvad Manden min syntes om den, sagde han at jeg lignede Misse Møhe... Hmmm er det mon et kompliment?!?

Jeg overvejer om jeg skal strikke en rullekrave på. Eller bliver den så for bombastisk? Hvad synes du?

Men nu er det altså slut med strikkeprojekter på mindre end pind 5. Det tager bare for lang tid!

Det anden færdigstrikkede projekt - sweater til drengebarnet - viste sig, at være for lille i halsgullet. Så det var en umulighed at få den ned over hovedet. Derfor er det nu strikket om og han kan få den på.

Jeg fik overtalt dem begge til at tage dem på for en - meget - kort stund i morges.

Sutten er min bedste ven!
 
Smiiiiiiil
Mads ender med at kunne passe sin i løbet af vinteren - foråret, hvor Milles vist først kommer i brug til næste år. Hun er bare en bette jen.
 
God søndag :-)

8 kommentarer:

 1. Aj den er fin! Fed farve - kan godt li' det sorte bælte, det sidder da flot på dig!! Misse Møhe??! Aj hvad altså, haha, de mænd ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Trine. Startede på den oktober 2011 og troede den ville være færdig til jul 2011. Men man bliver klogere. Heldigvis er det også en populær farve i år. Så nu skal den i brug. De mænd har bare ikke forstand på mode!

   Slet
 2. Hvor er det nogle fine strikting, du har fået lavet. Dejligt her til de næste par måneder, for mon ikke der kommer lidt kulde, det kunne lige passe. Jeg synes, din mand er lidt fræk med den kommentar med Misse Møge....den er super dejligt! Kender godt det med de små pinde, er selv i gang på pind 3....
  Kh.
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde kommentar Karen. Man skal bare have en virkelig god tålmodighed med voksen projekter på den str pinde. God arbejdslyst :-)

   Slet
 3. Virkelig fine strikkesager, du har begået. Især ponchoen - og ja, jeg synes bestemt det klæder den med et bælte som ikke er strikket. Giver lige lidt mere kant til looket. Kh Maria

  SvarSlet
 4. Mange tak Maria. Jeg glæder mig også vildt til at få den i brug. Så nu kan de godt komme med vintervejret igen. Vi er beredt :-)

  SvarSlet
 5. Super skønne unger og rigtig lækre trøjer! Hvor er de bare flotte!
  Godt nytår til dig.
  Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og tak Louise :-) og også et rigtig godt nytår til dig

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...