fredag den 28. september 2012

Hygge i kreahulen

I forbindelse med oprydning hos mine forældre forud for den store flytning fra mit barndomshjem, fandt vi en del af vores legetøj fra min barndom. Jeg synes det er rigtig hyggeligt at mine børn leget med det samme legestøj, som jeg har leget med som barn. Dels at det er det lækre retrolegetøj som diverse briodyr, og så genbrugskonceptet får det til at gå op i en højere enhed.

Vi fik bl.a. en kasse med pixibøger med hjem. Da Mille og Mads er begyndt at kunne sidde og kigge i bøger, og vi hygger rigtig meget med at læse i dem, skal de også have dem med på tur. Derfor brugte jeg den anden aftan i kreahulen på at lave et par pixibogs-etuier.

De har hver to lommer og plads til 8-10 pixibøger. Skønt projekt at lave :-)


Hvad der ligger på gulvet må man træde på!Det er også en rigtig god måde at få brugt rester på :-)

Da jeg sad og kiggede i en bunken med pixibøger fandt jeg denne pixibog, som jeg kan huske fra jeg var lille. Jeg vil bare lade billederne tale for sig selv. Hvis det ikke er retro, så ved jeg ikke...
Patchwork sengetøj og EG smækbukser - I love it!

God fredag :-)

3 kommentarer:

 1. Ej, hvor sjovt, den Pixi-bog har jeg også lige fundet frem fra gemmerne. Jeg kan tydeligt huske den fra min barndom, den er vist også blevet læst flittigt, for alle siderne er tapet fast :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vores bærer også meget præg af at være blevet flittigt brugt. Mille er allerede begyndt at kigge interesseret i den, for det er da lidt sjovt med billeder af rigtige børn.

   Slet
 2. God ide med en lille taske til bøgerne!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...