mandag den 30. juni 2014

Køkken alrum update #2

Jeg har endnu engang været en smut oppe ved mine forældre med en trailer hægtet bagpå. Det gik lige så godt som sidste gang. Mine forældre har en masse guld stående, fra da de flyttede fra deres store hus og over i lejlighed. Og det er jo perfekt, når deres ældste-datter er flyttet i hus og skal have fyldt lidt ud her og der.

Denne gang fik jeg en briks med teak-ramme, en opslagstavle og en rulle stof fra Kvadrat med mig hjem. Opslagstavlen fik en omgang med det samme maling som taburetterne. Det er nødvendigt at have en opslagstavle, hvor børnenes kreationer fra børnhaven kan komme op at hænge.

Briksen har fået plads i vores køkkenalrum, så børnene har et sted at slænge sig med bøger, ipad eller bare et sted at putte i nærheden af resten af familien. Hay sengetæppet fandt aldrig vej op på vores seng, så det har fået en rigtig god plads på briksen. Stoffet havde jeg tiltænkt at sy et betræk til madrassen af, men det var desværre kun godt 1 m. Det blev til en pølle-pude i stedet. Den er noget klein i det, så jeg holder øjenene åbne for nogle farverige puder, der kan give en god rygstøtte. Jeg har fundet en hos Ikea med lidt spræl i, men det er desværre ikke så tit, vi kommer forbi Ikea.


8 kommentarer:

 1. Uh! lækre sager. Dt er guld at kunne finde hjemme hos egne forældre;-)

  Skøn plads. I har fået der synes jeg.
  Kh Jonna

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker når der er en historie med møblerne, så det er virkelig det bedste at kunne hente det hjem fra mine forældre :-)

   Slet
 2. Sikke en lækker daybed. Sig til hvis du vil sælge - den ville gøre sig godt i mit syrum/gæsteværelse:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skriver dig bag øret, hvis den en dag skal sælges ;-)

   Slet
 3. Hvem der havde forældre med en masse skatte fra 1960'erne! Min forældre havde ikke ret mange penge dengang, så det er småt med 60'er-fundene hos dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange af tingene er fra mine bedsteforældres tid. Jeg tror min mor havde en anti-teak præference i indretningen, men det dukker lige så stille op fra gemmerne nu :-)

   Slet
 4. Hvor ser det hyggeligt ud - dejligt at kunne arve ;o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...