onsdag den 4. december 2013

En svaghed for lakrids

Jeg blev vildt lækkersulten, da flere bloggere skrev om de hjemmelavede lakridskarameller, bla. her. Så jeg måtte helt klart i gang. Men med ingredienser der hedder glukose og lakridssirup og et trådløst stegetermometer, måtte jeg på indkøb. Er der én ting Sønderborg ikke kan klare på en søndag, er det lakridssirup. Jeg måtte derfor slå kold vand i blodet, indtil specialforretningerne åbnede, og jeg havde tid til at komme til bys igen.

Lige indtil jeg opdagede, at man kan lave lakridssirup ved at koge piratos og vand sammen. Og så gik den vilde kokkereren.

Og nu nyder jeg nogle lækre flødekarameller med lakrids :-)



Og jeg har lakridssirup til mange mange kilo karameller. Eller måske nogle kyskager eller is :-)
 

Ha en dejlig dag :-)

4 kommentarer:

  1. Årh, hvor ser de bare gode ud! Jeg laver også karameller af og til, men de kræver ikke så meget gejl: Kondenseret mælk på dåse, smør, sukker og lidt honning og så er det bare at koge det ind, tilsætte smag (fx lakrids) og op i en box. De er bestemt anbefalelsesværdige!

    SvarSlet
    Svar
    1. Mums det lyder også lækker :-) De skal da vist også prøves.

      Slet
  2. Nu fik jeg også lyst til karameller...Typisk.:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er den indvirking de har ;-) Du må i gang. Har indsat et link, så du kan finde tilbage til opskriften :-)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...