tag:blogger.com,1999:blog-5933295978084007872.post214569772822189557..comments2023-09-24T15:10:46.678+02:00Comments on Kahr Kreation: En svaghed for lakridsAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/06596540464462190828noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5933295978084007872.post-70897594720491650032013-12-04T20:32:06.525+01:002013-12-04T20:32:06.525+01:00Ja det er den indvirking de har ;-) Du må i gang. ...Ja det er den indvirking de har ;-) Du må i gang. Har indsat et link, så du kan finde tilbage til opskriften :-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06596540464462190828noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5933295978084007872.post-52916998488681169302013-12-04T20:31:22.198+01:002013-12-04T20:31:22.198+01:00Mums det lyder også lækker :-) De skal da vist ogs...Mums det lyder også lækker :-) De skal da vist også prøves.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06596540464462190828noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5933295978084007872.post-13336716802505415152013-12-04T13:17:57.971+01:002013-12-04T13:17:57.971+01:00Nu fik jeg også lyst til karameller...Typisk.:)
Nu fik jeg også lyst til karameller...Typisk.:)<br />Line Jepsenhttps://www.blogger.com/profile/16667665100029772797noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5933295978084007872.post-14664453415706669262013-12-04T12:57:06.808+01:002013-12-04T12:57:06.808+01:00Årh, hvor ser de bare gode ud! Jeg laver også kara...Årh, hvor ser de bare gode ud! Jeg laver også karameller af og til, men de kræver ikke så meget gejl: Kondenseret mælk på dåse, smør, sukker og lidt honning og så er det bare at koge det ind, tilsætte smag (fx lakrids) og op i en box. De er bestemt anbefalelsesværdige!Stinemorhttps://www.blogger.com/profile/09254264650062287605noreply@blogger.com