fredag den 30. august 2013

Klar parat cykeltur

Før sommerferien havde jeg en klar forventning om, at børnene ville lære at køre på deres løbecykler i løbet af ferien, hvor vi havde maaaaasser af tid til øve. Men efter sommerferien havde de stadig ikke vist nogen særlig interesse for cyklerne.
 
I går satte Mille sig pludselig på cyklen, bad om at få sin hjelm på, og cyklede rundt i haven - helt alene. Der fik jeg da lige store øjne. Er det noget hun har øvet uden cykel, eller hvordan søren er det da sket?! Muligvis et produkt af børnehave.


Modellen er noget stor. Men hun sidder da bare på stangen, så hun kan nå jorden.


Brormand vil rigtig gerne hjælpe til. Det gør vist lidt besværligt, men han er bare SÅ hjælpsom. Når hun skal have cyklen op at stå, kommer han sprintende for at gøre det for hende og holder den til hun sidder på den. Han bliver da vist en rigtig gentleman :-)


Det har dog ikke givet Mads blod på tanden til at øve sig på sin endnu. Så han hopper ud fra rutschebanen i stedet.Ha en rigtig dejlig fredag :-)

5 kommentarer:

 1. De er utrolige de unger. Sidste sommer mente vi også det var tid at køre uden støttehjul. Vi tog dem af og min dreng satte sig op og cyklede afsted - bare sådan! Og vi havde ikke trænet overhovedet. Man overraskes altså nogle gange! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg overraskes gang på gang. De blir så store!

   Slet
 2. hvor er hun skøn.. Kaja fik en løbecykel fra Puky i julegave og hun har været meget ivrig på den hele sommeren. Men jeg kan godt se at den model som I har, er meget større end den som vi har. Det er stort når de tager den slags "skridt" :o)

  Kaja ønsker sig en rigtig cykel når hun bliver 3 år.. Men Kaja er også en rigtig vildbasse der ikke rigtig ved at noget er farligt.. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Linda :-) der var også den model de skulle have haft. Jeg nåede desværre ik at komme ønsker før de var købt og samlet... Men så er det godt at Mille selv er god til at komme med løsninger.

   Vi overvejer også at give dem en cykel til fødselsdag i November. Skal Kaja ha med eller uden støttehjul?

   Slet
 3. Det var da noget sejt! Ja, nogen gange kan de overraske en og hun ser da også ret stolt ud, herligt!!
  Dejlige børn :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...