mandag den 19. august 2013

#4 Babysmækbuks

Endnu et skud på stammen er kommet til i min familie. Det er igen en kusine, der er nedkommet. Dette skud er dog en meget yndig pige.

Barselsgaven består selvfølgelig af et par babysmækbukser. Denne gang er de i blomstret bomuld fra stof og stil med rosa foer. Jeg fandt en matchende bodystocking fra Noa Noa, hvor den gule kant matcher blomsterne på bukserne perfekt. Den lille kramme/sansedukke har en klokke i og forskellige bånd og elastikker.
 
Da de bor i Århus, har jeg sendt pakken afsted med posten. Jeg glæder mig til at dikke dikke til næste familie arrangement. Indtil da er jeg bare glad for facebook, hvor der bliver vist rigtig mange søde billeder af lille Kaja. Hvor er det heldigt med de sociale medier :-)
 
Udover at sende pakker afsted, har det været en yderst musikalsk weekend med koncert og fest både fredag og lørdag. Så for at være helt ærlig er jeg lidt træt i dag, og kunne godt have brugt en enkelt weekend-dag mere til at komme ovenpå.
 
Ha en rigtig god mandag :-)


6 kommentarer:

 1. hold op hvor er de søde - er helt forelsket i dem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er SÅ fine. Og alt efter hvilket materiale de er syet i, får de forskellige udtryk :-)

   Slet
 2. HVor er de søde. Hvilket mønster bruger du?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Mønsteret er fra Hendes Verden nr 4 2012 hvor Minikrea havde et helt mønsterark i med mange forskellige modeller

   Slet
 3. Sikke et yndigt sæt. Du er bare så dygtig Line. :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...