mandag den 29. oktober 2012

Minde og nostalgi

Oprydning kan bringe mange ting frem. Jeg er blandt andet stødt på et kort, som min farmor har lavet. Min farmor var en meget kreativ dame. Hun lavede blandt andet kort af grønt, samlede på og fandt spændende sten og hæklede flotte cardigans til hendes børnebørn.
 

Dette kort har jeg fået til min 4 års fødselsdag og er et billede af "Konen med æggene".

Det kunne være flot i en billede collage, så nu må jeg på jagt efter rammer og andre billeder til collagen.

Der er også dukket flere hæklede cardigans op i det lækreste uld og i rigtig god stand. Så jeg kan slappe lidt af med min speed strik af veste til børnene nu. Dem får I at se, når jeg har fået modeller i dem.

At finde noget fra sine bedsteforældre som ikke er mere, bringer minder frem og får mig til at tænke på vigtigheden af, at mine børn har god kontakt med sine bedsteforældre. De lærer så mange ting af deres bedsteforældre og får en opmærsomhed, som er uvurderlig i forhold til, når hverdagen pulserer hjemme hos os. Min farmor var der 110% for os, når vi var på ferie og var rigtig god til at lave spændende ting sammen med os. Vi gik meget turer i skoven, og havde en hemmelighed derude, som vores forældre ikke vidste, hvad var. Jeg har fortalt dem det nu, så jeg kan godt dele det ;-) Det var noget så simpelt som et skur, hvor vi sad og spiste lakridser, mens vi snakkede om, hvad det var blevet brugt til engang. Mere behøves det ikke være, så længe man er sammen om det.

Har I nogle specielle minder eller oplevelser med jeres bedsteforældre?

God mandag til jer :-)

2 kommentarer:

  1. Åh ja masser af dejlige minder hos min Bedste/mormor. Hun havde en dejlig lille plet på landet med masser af dyr og alle de dejlige kreastunder med garn/stofrester og jeg ELSKEDE når vi gik i køkkenet for at bage eller bare lave mad. Hun var en knag til det hele.

    SvarSlet
  2. Det er simpelthen så dejligt med det bånd der er mellem bedsteforældre og børnebørn, og også de gode minder man har senere i livet :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...