lørdag den 6. oktober 2012

Efterår og regnvejr

Da jeg købte fuglehuse stoffet var jeg meget i tvivl om jeg skulle. Men det var et godt tilbud og egentlig ret søde motiver. Så det røg med i posen som impulskøb jeg tit laver i Stof2000...
 
Nu hvor efterårssæsonen har meldt sig, og børnene skal have alt slags tøj og sko/støvler med, kan den lille Danefæpose ikke strække til længere. Så mutti må igang. Jeg stof og kiggede på min stofsamling og kunne slet ikke finde ud af hvad der kunne passe til både en dreng og en pige. Jeg havde faktisk givet op, da jeg fik øje på fuglehusene. Selvfølgelig! Der er både drenge og pige farver på, og med en grøn og blå hank var den hjemme :-)
 


Det har så også betydet, at med iPad sleevet fra den anden dag og denne store mulepose har fuglehusestoffet faktisk fået ben at gå på. Lige så skønt det er at købe nyt, synes jeg det er at finde projekter til stoffet og bruge det regulært og til sidste lille rest.

Posen fik sin ilddåb i dagplejen i går, og den passer lige til formålet, og så er der endda også plads til flyverdragter, når vi kommer så langt. Den er så stor at den kan tages på skulderen. Perfekt når man skal slæbe et skrigende barn, mulepose og arbejdstaske op af trappen...

Jeg har luret lidt rundt omkring i blogland, for at få inspiration til en mulepose. Men egentlig er det ikke så kompliceret. Og da jeg har valgt ikke at applikere på posen, var den meget regulær at lave. Den er ikke med foer, da det skulle laves hurtigt. Men det kan sikkert sagtens lade sig gøre.

I går var det jo et rigtig efterårsvejr, og endelig fik jeg overtalt Mille til at tage hendes gummistøvler på, så hun også kunne prøve at hoppe i vandpytter. Det var virkelig en fornøjelse at betragte sine børn, der hviner og griner af fryd. Mille satte sig endda også ned i en vandpyt, men det tog ikke lysten fra hende. Men på et tidspunkt måtte vi indenfor - og derfor et skrigende barn under den ene arm...

Billederne er taget med min iPhone, derfor ret uklare - beklager. Men glæden kan man vist ikke tage fejl af.

 

Og sidst men ikke mindst ønsker jeg alle jer, der skal til blogtræf i morgen, en rigtig god dag. Jeg glæder mig til at læse om det. Næste år vil jeg også med!

God lørdag aften

1 kommentar:

  1. Hvor er den blevet fin. Super sødt stof. Jeg har også pose til alt regntøjet og min ældste (snart 16) blev lidt misundelig på den mindstes pose at jeg også måtte lave en til hende til idrætstøj. Nu er jeg selv blevet glad for poserne, så nu tror jeg jeg skal lave en til mig selv. Det kunne jo være jeg skulle slå et smut forbi Stof 2000.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...