onsdag den 24. oktober 2012

Efterårsstemning

... på den gode måde.

Efter en uge i sydens sol og varme, er det rigtig dejligt at komme hjem igen.

Det er blevet rigtig indevejr med stearinlys, hygge, en god kop kaffe og et godt strikketøj.

Jeg har haft en periode, hvor jeg har hygget mig rigtig meget ved symaskinen og fået en masse ideer kørt gennem symaskinen. Men nu har jeg lyst til at få fat i pindene igen. Jeg har fået opstartet et par projekter i løbet af det sidste års tid, som ikke er blevet helt færdige endnu.

Blandt andet en poncho som jeg startede op med for et år siden, efter det skønne garnlagersalg hos BC Garn i Kolding. Jeg købte det i en mørk rød, og tænkte at så kunne den være færdig til jul. Meeeen jeg havde vist ikke lige tænkt på, at en pind 3 og snoninger ikke lige er det hurtigste arbejde at komme igennem. Og så forsvandt motivationen lidt. Men nu da den bordeaux stadig er største hit, må jeg vist se at få den færdig.

pyha - 600 masker rundt... mangler 12 cm

 Og så er der sweateren til Mads. Milles sweater løb næsten af pindene i en fart i sommerferien, men Mads' lader vente lidt på sig. Nu hvor efteråret har meldt sit komme, og vejret slår om til det køligere vejr, skal Mads' sweater vist til at være færdig. Det kan jo ikke nytte noget at det lille pus fryser.

færdig bul og 1. ærme i lys og mørkegrøn

Og så har jeg set så mange søde veste, at jeg har forsøgt at konstruere en opskrift på "hovedet", således at man lukker af i bunden. Dvs. så kan vesten blive forlænget, hvis det skulle blive nødvendigt. Det kunne det meget vel være herhjemme med de lange slanke børn. Jeg er lige startet og er ved at være færdig med bærestykket. Et lidt mere taknemmeligt projekt på pind 4 :-)


Beige med lyserød kant

Kender I det at være begyndt på så mange ting, at det slet ikke er til at vælge hvilket et, man skal arbejde på? Jeg kan faktisk godt blive lidt stresset af det... Og det er jo bestemt ikke meningen!

og den opmærksomme læser bemærker den røde vest - mangler ribkant i hals
 
Men på den anden side er der pludselig en masse projekter, der er færdige. Og jeg føler virkelig en tilfredsstillelse, når noget bliver færdigt og er godt :-) Så jeg må vist i gang!
 
Ha en god dag :-)

1 kommentar:

  1. Kender det SÅ godt - har altid mindst fire halvfærdige projekter til at ligge, og det er jo helt fjollet at gå og stresse over. Men ja, så opnår man den der fede følelse af lettelse og effektivitet, når man så på to dage har gjort fem ting færdige ;-)
    Fne, fine ting du strikker der!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...