søndag den 27. september 2015

Ta Da #8 - t-shirt

Jeg har syet en t-shirt til mig selv i noget nistret jersey fra stofdepotet. Det er en behagelig t-shirt, som sagtens kan blive en favorit. Den gør mig ligesom lidt bredskuldret.

T-shirten er syet udfra et gratis mønster fra Maria Denmark. Jeg har fundet en blog, der har lavet en liste med 10 gratis pdf mønstre på bluser. Det koster kun papir og printerblæk, så er du et mønster rigere.

I sommer købte jeg et hårbånd fra Loulou. Det er lavet af silke og bliver syet af vintagesilke, så der findes meget få af hver. Jeg har haft svært ved at finde en måde at bære det på. Det glider af håret, når det sidder på den traditionelle måde. Den bedste måde er ned over håret. Men det har jeg ikke set mange andre gå med i bybilledet, ligesom i ingen! Det kan være, at jeg for en gang skyld skal være first-mover?!
Det skal lige siges, at den dag nedenstående billede blev taget, var jeg på vej til kombineret foredrag og generalforsamling i børnehaven. Lige inden jeg gik ud af døren, mistede jeg modet, tog hårbåndet af og lavede den sædvanlige hestehale!12 kommentarer:

 1. Rigtig fin t-shirt og syntes da du skal være modig en dag og tage hårbåndet på ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne :-) Jeg må springe ud i det!

   Slet
 2. Det ser da skide godt ud med det hårbånd. Spring ud i det og bær den, for det kan du sagtens.
  Og t-shirten er da også blevet god.

  SvarSlet
 3. Hvor er det godt at se, at du er kommet igang med at sy til dig selv. Kirsten-t-shirten er også en af mine favoritter, som jeg vender tilbage til igen og igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det griber om sig når det blir en succes :-)

   Slet
 4. på med t - shirt og hårbånd, det ser rigtig godt ud.

  SvarSlet
 5. Sikke nogle gode billeder af dig, med både t-shirten og hårbåndet :-)
  Kh Sabrina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...