fredag den 11. september 2015

Ta Da #3 - Babytæppe

Dette tæppe har været undervejs et stykke tid. Eller det vil sige, at det har holdt en go lang pause, fra da jeg havde hæklet de kønsneutrale farver og enten skulle i retning blå-grøn eller koral-bordeux.

Mønsteret er fra den første Lutter Løkker bog og tæppet er hæklet i Peruvian uld.
Det er et godt projekt til at få brugt garnrester, da striberne kan laves og mikses i farverne fuldstændig efter egen fantasi. Du har måske lagt mærke til, at jeg løb tør for blå i den sidste tynde stribe, og måtte erstatte med gråt?! Det kan dog give en del garnender. Dem hækler jeg med ved at lægge garnenden langs arbejdet og hækle de nye masker rundt om. Et voila - så skal der ikke hæftes. 

Det er et meget brugbart tæppe, ser egner sig til at svøbe barnet i, lægge i barnevognen og som legetæppe på gulvet. Det skal nok blive godt brugt. 17 kommentarer:

 1. Hvor er det flot, og det er altid dejligt at finde nogle projekter, som er garnresteegnet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anja :-) Det er en rigtig god måde at få ryddet lidt op ;-)

   Slet
 2. Simpelthen så fint og smukt udført :-)

  SvarSlet
 3. Det er SÅ flot - lækre farver :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er det lækkert - ville ønske, jeg kunne finde ud af den slags (og havde tålmodigheden til det:))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette :-) Jeg synes det er en god kombi med symaskinen. Det kan laves sammen med andre hvor syning laves når man trækker sig tilbage :-)

   Slet
 5. Jeg er også vild med farverne - og sådan nogle tæpper kan bruges til rigtig meget. Vi bruger stadig Maja's (en anden opskrift), nu bare i klapvognen, til at sidde på, og/eller have over benene.
  Håber I får rigtig god glæde af det :-)
  Kh
  Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...