onsdag den 15. april 2015

Solshorts

Jeg har fået taget hul på syboblen igen. Måske er det forårets komme, som gør at motivationen er der til at sy noget sommerligt tøj.

Selvom skabet bugner og er begyndt at brede sig ud i værelset med bunker af stof her og der, har jeg fået en levering fra Stofdepotet, blandt andet det creme farvede jersey med nistrer. Jeg drømmer om at lave en lidt bred t-shirt med boat neck til mig selv. Men jeg mangler et mønster. Kender du er godt et?

Jeg har dog klippet det første stykke tøj i jerseyen: en t-shirt matchende et par shorts i en dejlig gul farve. Det er shorts fra den japanske sybog med pigen i den lilla kjole på forsiden. Der er nogle skønne detaljer med lommer og stikninger. Stoffet er fra lageret, og en kraftig bomuld fra Stof2000. Det er perfekt til et par shorts til en aktiv pige. Sættet er tiltænkt en af børnenes legekammerater som har fødselsdag i maj. 


8 kommentarer:

 1. Et dejligt sæt der skriger af sommer :-)

  SvarSlet
 2. Jeg elsker de shorts!! :-)))

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er nogle super lækre detaljer og en masse små stikninger :-)

   Slet
 3. Så lækkert! De short er bare fine. Tror måske det er den bog jeg har lånt? Jeg skal også igang med sommertøjet/skoletøjet til trunten

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en skøn model, nu håber jeg bare at de er lige så smarte og lækre at have på. Du skal være glad for bogen, der er nogle lækre ting i :-)

   Slet
 4. De shorts er bare fine! Jeg har samme bog og må straks igang med nogle - så håber jeg bare at lillepigen kan lokkes ud af kjolerne..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, Mette :-) Det kan også være en udfordring herhjemme - at få Mille lokket i et par shorts. Jeg har nu også tænkt at hun skal have et par, så jeg må vist i gang med overtalelsen.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...