tirsdag den 21. april 2015

Broderet suttesnor

Eller forsøg på samme. Dette indlæg handler om et projekt, der ikke lykkedes i første omgang.

Jeg har hos Gitte med bloggen Tanker fra Anker set de sødeste broderede suttesnore. Og der er tilmed en DIY. Det er den perfekte barselsgave, så jeg har forsøgt mig. Det tager ikke lang tid at brodere de små bitte motiver.

Jeg har broderet en del som teenager. Min mor har lært mig, at det det er godt at vaske det færdige broderi ved 95 grader for, at det sætter sig og bliver helt ren for fedtede fingre.

Man skal bare lige huske at hæfte siderne inden!!! For efter en tur i vaskemaskinen kom denne trævle bunke ud af maskinen! Aaahhrr hvor træls!


En lørdag aften foran fjerneren med Downton Abbey og Barnaby, (og en mand der kedede sig bravt!) gjorde meget ved en ny udgave. Nu skal den igennem overlockeren, så det samme ikke sker igen!

Det aida stof jeg har brugt, er temmelig groft. På billedet kan man se at vasken går stoffet til at krympe, så det bliver en mere passende størrelse. For håbentlig lykkes det i 2. forsøg!6 kommentarer:

 1. Sødt motiv. Man lære af sine fejl. Nogen gange i hvert fald

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina :-) Hø hø ja for det meste ;-)

   Slet
 2. Sikke en fin ide. Øv md vaskeriet. Godt det var et bette motiv;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der var heldigvis ikke gået så meget tid og materiale til spilde :-)

   Slet
 3. Æv med vaskemaskinen - jeg er fuld af beundring over at du "bare" broderede en ny.. Det ville have taget mig flere uger.... Må dog indrømme en gryende interesse for broderi - især efter at have set Trine Wessels fine sager.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er heldigvis nogle taknemmelige mønstre som er hurtige at lave. Det er mere det efterfølgende arbejde med monteringen der tager tid... Tine wessel laver nogle rigtig fine ting!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...