tirsdag den 17. marts 2015

Pindene gløder

Jeg har været ret flittig med pindene på det sidste. Da tv-serien Arvingerne startede igen efter jul, fik jeg øje på Gros poncho og tænkte, at den godt nok var smart! I know, den var også med i sidste sæson, men jeg ER bare ikke en first mover!

Og det fik jeg bekræftet, for mens jeg overvejede, hvordan den kunne laves, og om jeg mon var så heldig, at der var nogen, der havde fået den samme ide som mig, fandt jeg jo et hav af strikkede versioner på nettet, OG en opskrift på Ravelry.

Jeg skyndte mig ned til den lokale garnforretning. Hun havde ikke helt den nuance, jeg gik efter, men jeg kunne simpelthen ikke vente 3 uger på, at hun fik nyt garn hjem. Jeg måtte derfor gå på kompromis og tage en lidt lysere nuance. Det tog mig kun 4 uger at strikke den. Jeg havde faktisk forudset at den først ville være færdig til næste efterår - perfekt til gåtur med barnevogn. Men på pind 7 sprøjter det færdige arbejde jo bare frem.

Jeg er blevet rigtig glad for resultatet og synes egentlig også, den er ret fin til babybump. Den bliver skøn i foråret som overgangsovertøj.

Den er strikket i to tråde pladegarn og så let, at jeg næsten ikke mærker, jeg har den på. Jeg har ikke foldet halsen ned. Dels pga. monteringsdovenskab og dels fordi jeg godt kan lide, den går op af halsen og varmer.
Det er mit favorit ventetøj: leggins, lang skjorte og ponchoen.

God tirsdag til jer alle :-)

12 kommentarer:

 1. Hvor er den fin, Line :-)
  Jeg er igang med den lidt tyndere udgave, på pind 4.
  Leggings og lang skjorte er bare den bedste babybump-påklædning :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ketty :-) Jeg glæder mig til at se din model - den bliver da rigtig lækker i en tyndere udgave :-)

   Slet
 2. Hvor er den flot Line! Jeg er fuld af beundring over din strikkehastighed - jeg strikker på anden måned på en børnehue...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette :-) Det er slet ikke fordi jeg er hurtig Mette, det er fordi jeg snyder lidt, og har næsten færdige projekter liggende i evigheder, og så pludselig får jeg en masse færdigt ;-)

   Slet
 3. Super fed poncho, den klær dig og "bump'et" rigtig godt.

  Du er altså for sej med de strikkepinde.

  SvarSlet
 4. Den er så flot. Og passer jo så fint til maven :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maria :-) Jeg synes også den er helt perfekt :-)

   Slet
 5. Eihh hvor er det en flot poncho og hvor ser du sød og glad ud :-D

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...