fredag den 13. marts 2015

Milles slapper-leo-bukser

Jeg købte noget leopard jaquard jersey hos Stofdepotet for en rum tid siden. Det var tiltænkt noget cardigan lignende til mig selv. Men det krympede desværre så meget i vask, at der var for lidt. Øv! Det fik derfor lov at ligge i skabet lidt, indtil jeg fandt et andet projekt at bruge det til.

Leopard mønsteret er også rigtig sødt til små piger, og derfor har Mille fået et par bukser i det, krydret med en mint-detalje på lommerne. Det er nogle super-nemme bukser - forstykke er ud i et og bagstykke er ud i et, og lommerne er snydelommer. Så brum brum, igennem overlockeren er de kørt.

Det er endnu et mønster fra Lines samling. Isa buksen. Mille elsker at have dem på, og de kan kun anbefales. 


Nu hvor jeg har skrevet en del om Line og hendes syskole på det sidste, vil jeg skynde mig at skrive, at det er ikke noget jeg bliver betalt for eller på andre måder kompenseret. Det er ren og skær begejstring over hendes måde at undervise på og hendes mønstre. Det er faktisk med så meget begejstring, at jeg har tilmeldt mig det Fredagsfix, hun afholder i Odense i slutningen af Maj. Der er min barsel lige startet, og jeg kan nå at få tanket op på sykontoen, inden der sikkert går noget tid inden jeg kommer afsted igen.

Men der er lige et par måneder til endnu. Denne weekend skal jeg på kærestetur til Hamborg med min mand. Jeg har aldrig været der før. Er der nogle kreative steder der kan anbefales?

Jeg håber du får en dejlig weekend :-)

9 kommentarer:

 1. De er fine! Og kender kun alt for godt til det med at være lidt forelsket i alle Lines mønstre og hvor nemt man kommer til at være "helt vild god" fordi hendes mønstre liiiige kan det der ekstra!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte :-) Ja der er tænkt så meget på at få detaljen til at se ordentlig ud - på den nemme måde. Me like!

   Slet
 2. Hvor er de gode til hende - skønt med syskole og kæreste weekend i sigte...gid det var mig ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia :-) Uha ja det er skønt at være lidt afsted i tosomhed!

   Slet
 3. De er så søde. Syede et par Isa til Willi forleden - dog uden leo - og de faldt også i god jord hos ham :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er super simple og kan så nemt ændre udtryk alt efter materiale og detalje :-) Han havde da været fiks i en leo-model ;-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...