torsdag den 28. august 2014

Gamle lynlåse

Min mormor var en rigtig samler, eller en der ikke kunne smide noget ud. De havde en købmandsforretning, hvor de solgte alt fra mælk og smør, til blade, lynlåse og andet sy grej. Da de lukkede forretningen, gemte hun alle sy grejerne. Det har jeg arvet alt sammen, og deriblandt en bunke lynlåse.
 
Jeg har allerede brugt 4 til puder til børnene. Nu har jeg igen brugt en til pølle-puden og en til Louisa-kjolen til Mille. Det gør det noget nemmere at sy ting udelukkende fra lageret.
 
Jeg må sande, at hvis jeg skal ned i stofforretningen for at købe lynlås eller tråd, er det meget svært for mig ikke liiiiiiige at købe en enkelt meter af dit og en enkelt meter af dat... Det betyder, at jeg snart ikke kan proppe mere ind i mine skabe i syværelset.
 
Så tak Mormor, fordi du gemte alle lynlåsene!


6 kommentarer:

 1. De er da også i en masse forskellige gode længder ser det ud til

  SvarSlet
 2. hæ hæ.. det er da på grund af mormors lynlåse at du ikke kan lukke skabene ;-) så keep on the good work- med at samle noget andet .... det er vist mit motto- for jeg har også arvet gode sager fra min familie :-) men alt det andet er jeg da NØDT til at købe lidt af.... god weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for den gode undskyldning, Ellen Kathrine. Den vil jeg bruge næste gang jeg hører en eller anden dum kommentar om mit bugnende indhold i kreaskabet :-)

   Slet
 3. Fedt at arve lynlåse. For de er jo temmelige dyre til tider. Jeg har også været så heldig at arve, og nyder godt af det, når jeg syr.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er guld værd, på flere måder. Jeg elsker når jeg kan finde materialer til et helt projekt ved at kigge godt i skabet. Men jeg er også glad for at kunne lave ting, hvor der er lidt af min mormors sjæl med i det. Hun sad altid med strikkepindene i hænderne om aftenen, og alle pauser ved symaskinen i dagens løb :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...