torsdag den 16. januar 2014

Kreaweekend flashback

Tæt på en ny weekend tænker jeg tilbage på sidste weekend, hvor jeg var samlet med 5 piger i et sommerhus til kreaweekend.
 
Vi ankom fredag aften, fandt på plads og hyggede os med ostebord og strikketøj. Lørdag blev maskinparken stillet op og den vilde syning kunne begynde. MEN jeg havde glemt strømkablet til min symaskine! En streg i regningen, men en time senere havde jeg hentet det og kunne påbegynde mine planlagte projekter.
 
Jeg havde en masse forskelligt med, blandt andet til puder til børnenes nye senge. Jeg fandt nogle af min mormors lynlåse. Jeg har arvet en masse sygrej fra min mormor og hun var en stor samler, af bl.a. lynlåse. 55 cm til 9,90 kr! Det er hyggeligt, når nogle af hendes ting indgår i de ting, jeg syr.
 

Jeg kom også ud på en løbetur med den gravide veninde - lige et tempo for mig! Det var rart at komme ud af maskinrummet og få luft i ansigtet.


Lørdag aften lavede vi pizza. Sammen med et glas rødvin var det helt perfekt energi til syning den halve nat. Kl. 2 slukkede vi og gik til køjs.


Søndag kl 9 stod vi op og kreerede videre. Det blev ikke til mange billeder i løbet af weekenden, for det var så hyggeligt og produktivt. Jeg viser mine kreationer snart, når det kommer i brug.

Ha en dejlig dag :-)

6 kommentarer:

 1. Sådan en weekend giver bare max energi på kontoen. Jeg glæder mig også meget til jeg skal mødes med Lena, Pia og Gitte igen til en omgang krea-hygge :)

  SvarSlet
 2. Hvor lyder det bare hyggeligt! Det må give en masse resultater vi kommer til at se noget af...? :-)

  SvarSlet
 3. Åh, det lyder bare så hyggeligt! Er spændt på at se resultaterne! :-)

  SvarSlet
 4. Lyder super hyggeligt. Gid det var mig. Veninder og krea den bedste mortid man kunne ønske sig :)

  SvarSlet
 5. Tak for kommentarerne :-) jeg håber at få taget nogle billeder i weekenden hvor jeg er hjemme i hvad der kaldes dagslys...
  Go weekend :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...