fredag den 25. oktober 2013

Mini efterårsferie

Vi holdt fri fredag og mandag omkring sidste weekend. Vi fik ordnet en masse herhjemme og tog på en god udflugt op af landet.
 
Jeg var forbi min søster i Århus C, hvor vi var en smut på gågaden og kørte i bybus. En stor oplevelse for børnene.
 
Det var også weekenden, hvor Mads og Mille mødte deres største idoler: farmands gymnasieband. De har set videoen fra sidste sommers træf et hav af gange. Men denne weekend var det live.
 
En meget begejstret fan :-)

Mads fik sin debut på trommer, så der er vist igen tvivl om, hvad der nu er hans foretrukne instrument. Han meddelte dagen efter: "Mor, nu spiller jeg ikke guitar mere. Nu spiller jeg kun trommer. Så nu skal du spille (luft)guitar, Mor!" Og så tog vi os lige en (luft) jamsession :-)


 
Sidste stop på turen var et besøg hos mine forældre, hvor børnene fik en masse Momo- og Mofar kærlighed. 
 
På vej hjem måtte vi lige en smut ind omkring Kolding Storcenter og have en Starbucks kaffe. Der blev uddelt smagsprøver, og børnene fik en lækker en af slagsen. De kan lige så godt lære det tidligt, ik?!
 
På trods af at børnene ikke sover til middag mere, måtte de alligevel overgive sig efter en begivendhedsrig weekend. Så i bilen på vej hjem fik de sig en rigtig god lur, med hinanden i hånden.


Mille sover tit med lidt åbne øjne - scary!

På den kreative front brugte jeg den megen køren i bil i selskab med naturuld og en hæklenål. Det er fantastisk med en masse tid hvor man ikke kan andet en at sove og nørkle :-) Så jeg er snart klar til at vise resultatet.
 
Nu er vi ved at være på vej ind i den næste weekend. Og denne er uden planer - skønt!
 
Jeg ønsker jer en rigtig dejlig weekend :-)

2 kommentarer:

 1. Nårh hvor sødt at de sover hånd i hånd :-)
  Fin blog du har :-)
  Hilsen Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette :-) Jeg kigger lige forbi ved dig.
   Kh Line

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...