tirsdag den 22. oktober 2013

Gave fra blogtræf og et begynderuheld

I sidste uge blev jeg overrasket af postmanden, hvor jeg tænkte, at nu havde husbonden da vist indkøbt noget, han havde glemt at fortælle mig om (for det var ihvertfald ikke mig, som det plejer at være...) Men i den fine pakke lå det junior sengesæt, som jeg havde vundet til blogtræffet for et par weekender siden. Jeg elsker overraskelser og at få den samme to gange er helt perfekt :-)Og apropo gaver er jeg i gang med at indsamle adventsgaver til børnene. Det er bla. en saks til dem hver. I børnehaven klipper de meget med sakse, og det går rigtig fint. Jeg tænkte derfor, at det var da en god aktivitet for Mille. Jeg gav hende en håndfuld garnrester, min runde sysaks og forlod rummet i et øjeblik. Da jeg kom tilbage efter 2 minutter, viste hun mig stolt at hun havde klippet... i sin bluse. Det var virkelig med stolthed i øjnene, at hun fremviste sit resultat. Så jeg nænnede næsten ikke at sige til hende, at det ikke var så godt at klippe i sit tøj. Hvem har ikke gjort det som barn. Jeg gik vist i 4. klasse sidste gang det lykkedes mig ved et uheld at klippe et ordentlig hul i mine nye shorts... Vi fik en snak om det, og grædt et par tårer. Hun blev virkelig ked af det, og jeg skældte slet ikke ud. Så nu er hun vist klar til at få en saks i adventsgave.

"Se hvad jeg har klippet, mor"

Samme aften fik vi tomatsuppe. Med tvillinger har vi ikke ladet dem nase ret meget med maden som små, men lige denne aften fik de lov at spise suppen på deres måde, resulterende i orange tøj, hår og kinder.

Nå ja, lige med undtagelse af da de som 1 årig fik tomatsuppe med pasta for første gang og Mads tog 2 store håndfulde og kastede lige i hovedet på Mille. Det var der kaste-karrieren startede, og spise-manerende blev skærpet!

14 kommentarer:

 1. Skønt med en overraskelse fra postmanden ;-)

  Skønne unger du har :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette :-) Jeg er ret vild med postmanden - eller ihverfald det han kommer med ;-)

   Slet
 2. Nu er tomatsuppe måske heller ikke det nemmeste at spise for børn. Men herlig orange er de da blevet - lige til en DSB reklame:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er det ikke, men det er deres livret :-) Ja de er da totalt en orange-billet ;-)

   Slet
 3. De skal jo have lov - Men nogen gange, så er det svært at lade dem.... Seje mor, det er da dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er gode dage, og dage med mange begrænsninger, ik?

   Slet
 4. Ja den med saksen der klipper lidt ved siden af papiret følger vist med re t længe.. Og så sidder jeg som har børn med 18 måneder imellem og undrer mig over hvordan I har båret jer ad med at fodre dem uden at de selv arbejder på sagen? Har i altid været to voksne ved bordet, eller har I bare valgt at de måtte spise på skift og så selv spise bagefter. Det havde jeg godt nok ikke kræfter til, så der så ret smattet ud hos os i nogle år :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi, ja jeg er faktisk begyndt at skære min egen mad ud i muse-bidder. Dels bliver det hurtigere koldt, og så kan man spise det med én hånd, mens den er anden er klar til at springe ind.

   Slet
 5. Nøj, Line, nogle skønne unger med suppe und alles :)

  SvarSlet
 6. Hvor har du bare nogle dejlige børn - SÅ søde. Øv med saksen, men det er jo sådan noget der sker. Emil er 6 år og det er ikke længe siden at han også fik klippet lidt i trøjen.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kan jo slutte det skidt. Men heldigvis er ribben lige til at skifte ud, så hun er heldig at have en mor der lige fikser det... snart...

   Slet
 7. Den med saksen, det skal prøves. Her var det pandehåret der røg.. Hun ville dog ikke lige indrømme da jeg spurgte, hvem der havde klippet i hendes hår. Men da jeg spurgte hvor det afklippede hår var, fik hun sagt at det lå da under sengen!
  Det så ud som om at tomatsuppe var et hit

  SvarSlet
  Svar
  1. He he, ja det er også et hit med håret. Du er da total snu at få hende til at afsløre det på den måde :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...