mandag den 11. marts 2013

Fuld action


Hvad gør man, når man endnu engang - for 3. gang - er blevet fældet af snot og hoste, og ungerne har så meget krudt bagi, at de er ved at vælte hytten? Det sner og  blæser en halv pelikan udenfor, så det er ikke en mulighed at sende dem ud.
 
Tja så stiller man en mini springbane op, så de kan øve hoppeteknik ned i en sækkestol. Det skabte virkelig glæde. Udfordringen bestod dog i at lære køkultur. 


 Det er specielt Mads, der har vildt meget fart over feltet. Lille politibetjent aka Mille kan så fortælle ham, hvad de må og ikke må! Hvor er de altså skæge at observere.

God mandag :-)

10 kommentarer:

 1. Haha, ej, hvor er de søde - det sidste billede er godt fanget, hæhæ, han ser da ud til at lytte ^.^
  Det er så fedt, som sådan nogle unger kan få tiden til at gå med at brænde krudt af. Vi overvejer at investere i en trampolin til haven (for det synes vi faktisk også selv er ret sjovt), gravet ned og med net og det hele, så man behageligt kunne ligge passivt i solstolen og se til mens ungerne kører sig selv trætte, haha ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Trine.
   Jeg vil også have en trampolin når vi får have. Dels for at børnene kan brænde krudt af, men også mig. Det er super god motion og ret sjovt. Man skal bare ikke hoppe hvis man skal tisse lidt. Har haft et lille bitte uheld kort tid efter fødslen ;-) Man skal jo huske knibeøvelser!
   Kh Line

   Slet
  2. Av ja! Jeg gik til gravid-træning i fitnessdk under begge graviditeter, hvor der var så meget fokus på netop dette, at knibene er blevet en vane - en GOD vane ;-)

   Slet
  3. Ja det skal virkelig ind og ligge som en vane :-)

   Slet
 2. Hvor er de søde og hvor er det skønt som piger bare har en tendens til gerne at ville styre og have orden - sådan er Emilie også :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette ;-) De skal nok komme til at styre de mandfolk med hård hånd!

   Slet
 3. Hej Line
  Så kom jeg også her forbi og sikke en fin blog.
  Glæder mig til at se mere.
  Sikke et par dejlige og livlige unger I har:-) Jeg går med min første i maven-Han skulle gerne melde sin ankomst inden længe. Så spændte ;-)
  Kh Jonna

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen til Jonna :-) hvor er det spændende med den lille nye verdensborger. Det er så fantastisk med en lille ny :-)
   Kh Line

   Slet
 4. Jøhhh så herlige. Dejlig ide som så ud til at falde i rigtig god jord hi hi. Børn er så herlige at observere.
  Håber I snart bliver helt raske.
  God aften :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er helt vilde med at hoppe, så bordet bliver skubbet rundt i stuen som udspringspost. De lærer hurtigt :-)
   Kh Line

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...