fredag den 8. februar 2013

Fastelavn og god bloghjælp

I går var børnene til fastelavn i legestuen. Jeg har ikke haft tid og overskud til selv at kreere udklædningstøj til dem. Men hvor har jeg set mange flotte kreationer i blogland. I er simpelthen for seje! Men inspiration er samlet til næste år. 
Vi har været så heldige, at der er en nabofamilie med lidt større børn, der har en masse udklædningstøj. Så i år har vi kunnet låne et par ting.
 
Mille fik en prinsesse kjole med og Mads en tigerdragt. Men da de skulle have det på, ville Mille hellere have et strutskørt på, og Mads kom gående med prinsessekjolen. Så måtte jeg lige konsultere farmand, om hvad vi gjorde hvis nu Mads nægtede at få tigerdragten på, og insisterede på at få pinsessekjolen på. Jeg synes personligt det kunne være lidt skægt.  Farmand synes dog ikke det var så skægt, og mente at hvis det blev sådan, måtte jeg aflevere.
 
Mads indviljede i at være stor farlig tiger, og Mille beholdt kjolen på.
 
Wrauuu, siger tigeren


Her er pinsessekjolen

Og lige for at runde den af med at sy selv, tror jeg at jeg venter et par år med at lægge en masse energi i udklædningstøjet, for det er så kort tid at de har det på. Mads ville faktisk have det af igen lige efter fotoshootet.

Jeg har igen oplevet, hvor skønt et sted blogland er. Jeg har fået bloglovin lagt i min sidebar, men det voldte mig nogle problemer. Så jeg søgte hjælp hos søde Maria, da jeg kunne se at hun havde det liggende på hendes blog. Og hun researchede meget grundigt og sendte mig nogle gode råd og vejledning. Tusind tak, Maria :-)

Nu vil jeg tage på kæreste weekend med min mand, og nyde to nætter uden forstyrrelser og to dage hvor vi kun skal tænke på hinanden og os selv.

God weekend til at alle jer der læser med :-)

8 kommentarer:

 1. ih hvor er de søde.. jeg tror bestemt også at det bliver mig der skal aflevere hvis Casper en dag vil være prinsesse.. :o)

  Rigtig god kæreste weekend.. VI havde et kæreste døgn sidste weekend.. skøntt...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Linda.
   Hæ hæ det er lidt sjovt med de mænd og deres sønner.
   Jeg håber at komme hjem udhvilet og fuld af ny energi.
   God weekend til dig.
   Kh Line

   Slet
 2. ha ha, hvor fedt de byttede tøj :-) Willi havde også en periode, hvor han altid gik med tylskørt, når jeg hentede ham i vuggestuen! Rigtig god weekend - og så lidt med hjælpen da. Det var skam ingenting! KH Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tænker også at skal det leves ud må det være nu :-)
   Go weekend til dig også

   Slet
 3. Hvor er de søde :) Karla syntes det var sjovt med bikostumet (hårbøjlen sad dog ikke ret længe), men jeg er ret sikker på at det bliver godt brugt.
  Ha en skøn skøn weekend, nyd roen og hinanden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anita. Karla er også bare super sød med bikostumet. Det er godt nok godt lavet!
   Go weekend til dig også

   Slet
 4. Hvor er de fine i deres kostumer. :) Jeg tænker alle i den alder egentligt ikke rigtigt gider tøjet ret længe - Emilie inklusiv. Jeg genbrugte også hendes prinsessekjole som hun fik til jul, den var alligevel på i maks 30 min.
  Rigtig god kæreste weekend, det må være skønt med lidt alene tid og tid til at tanke op. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette. Jeg sparer kreakruttet på kostumer til de er lidt større.
   Det er skønt at være ladet op, og alligevel synes jeg at mandag morgen er mere hård end den plejer...

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...