torsdag den 30. juli 2015

Cafe puslesæt

En af de ting, jeg har forstået, der er rar at have til baby, er et cafepuslesæt til, når man lige skal på en smuttur og ikke gider slæbe den store pusletaske med. Jeg kan allerede sige nu, at jeg er rigtig glad for tasken, og den store pusletaske har endnu ikke været i brug.

Jeg har lavet pusleunderlaget med det blødeste viskose øverst og tekstilvoksdug på den anden side, quiltet det med pladevat og kantet det hele med lemongul kantebånd. Viscosen har jeg også brugt til babynesten, som også er rigtig meget i brug.

Tasken er lavet efter denne diy og størrelsen svarende til denne diy. Der er plads til vådservietter, et par bleer og underlaget eller evt. et sæt skiftetøj.

Det er kommet flere ting til som er uundværlige, siden tvillingerne blev født for 4 1/2 år siden. Ud over babynest og cafepuslesæt, hvad er så ellers uundværligt? Har du nogle gode ideer til babyprojekter?


9 kommentarer:

 1. Hvor er det fint, smukke farver :-)
  Vi venter lillesøster her sidst i august, jeg har også fået en babynest, ud over div. Tøj m.m. Har jeg planer om en "pose" til autostolen. Kan ikke lige huske hvad den hedder... Men så de ikke skal sidde i jakker m.m. Så kan sådan en pose lukkes til når man er ude, og åbnes når man er inde, f.eks. At handle.... Sikkerheden skulle også være bedre når de ikke sidder i en jakke... Denne model er hvor der er plads til selen hvis du forstår :-)

  Kh Nanna, stjernepus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Nanna :-)
   Jeg tænkte præcis på sådan en pose til autostolen da vi var ude at køre den anden dag. Har du et godt mønster til sådan en?

   Slet
 2. Hej Line. Stort tillykke med familieforøgelsen :-)
  Jeg har været meget glad for barnevognspuden lavet efter Lises (savværksvej) mønster. Godt nok når bebs bliver lidt større :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Ivanka :-) Barnevognspuden er også i støbeskeen. Meeen kan godt vente lidt endnu så den er på stand-by for tiden

   Slet
 3. Super flot Line. Jeg syede også et pusleunderlag da Emil var lille. Brugte dog et retro håndklæde og tekstil voksdug som underlag. Jeg bruger det stadig, det er genialt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Libbie :-) Din version er også lige din stil :-)

   Slet
 4. Hej.
  Har du nogle mål på dit fine pusleunderlag (Kan godt se det efterhånden er et par gammelt) men det er egentlig mere så jeg er sikker på at det kan være i toilettasken.
  Venligst Nina

  SvarSlet
 5. Hej.
  Har du nogle mål på dit fine pusleunderlag (Kan godt se det efterhånden er et par gammelt) men det er egentlig mere så jeg er sikker på at det kan være i toilettasken.
  Venligst Nina

  SvarSlet
 6. Hej Nina
  Det har jeg desværre ikke. Det er røget videre i arvefølgen.
  Hilsen Line

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...