torsdag den 13. november 2014

Collage

I en lang periode har jeg samlet grej sammen til at kunne lege med papir og collager. Der er så mange dygtige og inspirerende piger i blogland, der laver en masse spændende ting. Det har helt fået det til at krible i mine fingre.

Jeg har nu endelig fået startet dillen herhjemme. En udstandser og en masse papir og blade, så går det bare derudaf. Børnene synes også, det er rigtig sjovt at lege med. De har lavet nogle fine kort med udstandsede stjerner og glimmer.

Jeg har lavet en cirkel collage med udgangspunkt i neutrale farver fra bladene og kobber karton fra SG. Billedet hænger på billedvæggen over den lille teakkommode. Som det ses er kobber lige så stille ved at gøre sit indtog i indretningen. Husene er fra mit malerprojekt i foråret, og skålen er fra SG.

Jeg er dog stødt ind i en udfordring, da min cirkel udstandser er blevet sløv! Hvad pokker gør man ved det? Er der ikke nogen, der har et godt råd?

Jeg vil ønske jer en rigtig god dag i efterårsvejret. Jeg glæder mig til der bliver aften, og jeg vil sidde i stearinlysets skær og strikke.8 kommentarer:

 1. Hvor er det en fin efterårscollage:-)
  Jeg har hørt, at man kan klippe lidt i stanniol - det skulle slibe, men om det holder, ved jeg ikke.
  / Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susanne :-) og også for tippet. Det virker! Nu skal der standses cirkler igen :-)

   Slet
 2. Så fint. Yep klip i stanniol det hjælper:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jonna :-) Det er bare helt perfekt. Hvad skulle jeg dog gøre uden blogland?!

   Slet
 3. Super fedt billede, du har lige inspireret mig til et nyt projekt ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette :-) jeg glæder mig til at se hvad du får lavet!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...