tirsdag den 20. maj 2014

Køkken-alrum update #1

Vi tilbringer rigtig meget tid i vores køkkenalrum. Det er temmelig stort med højt til loftet - 3,6 m, så der er god plads. I køkkenhjørnet er der en bord-ø, hvor der er plads til et par skamler, så man kan hænge ud, mens kokken er i gang.

I november købte jeg et par stager fra Normann i gul og koral. Det satte gang i tanker om, hvordan gul kunne blive en større del af indretningen.
Jeg fik indkøbt to skamler hos Trævarernes udsalg, som fik en omgang maling med dip dye effekt. Flügger blandede en farve til mig ud fra to på farvekortet. Den blev dog lidt mere pastel gul end, hvad jeg havde forestillet mig. Men med et par lag er den faktisk rigtig god.

Til påske fandt jeg nogle rigtig fine tulipaner i gul og koral, perfekt match til stagerne og skamlerne. Lige så stille begynder det at tage form :-)
 
 
 

11 kommentarer:

 1. Hvor ser det fint ud - og så med sko, der matcher også:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette. Ja de sneg sig lige med på billedet :-)

   Slet
 2. Gul er en fin farve - godt med små farveklatter rundt omkring..

  SvarSlet
 3. Elsker gul - så kan kun stemme for ;o).

  Skamlerne har jeg også haft kig på længe - tror det ender med Jacob skal have en ved sit bord når jeg får tid til at lave "stor-drenge-værelse" til ham. ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja du har også nogle skønne gule farveklatter :-)

   Skamlerne er perfekte til alle mand. Tværpindene under sædet sidder i forskellige højder så de passer både til børn og voksne

   Slet
 4. Hvor ser det fint ud - jeg synes skamlerne er totalt vellykkede :-D Dejligt med farver - vi bliver også mere og mere modige, hvad farverne angår :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette :-) Uha jeg også skulle tage modet til mig før jeg sprang ud i det med gul og koral men nu fungerer det rigtig godt :-)

   Slet
 5. Gul er total dejlig. Jeg elsker vores store gule dør ned til stuen.....man bliver bare SÅ glad (-:

  SvarSlet
 6. Hov nu kan jeg skrive herinde hep hey (-:
  Forresten, hvis du læser Bolig Liv - utrolig dejligt blad, så er der I denne måned en del om gul I boligen......(-: God weekend søde Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Iiiiiiiiih Vibeke :-) Jeg er bare SÅ glad for at du har fundet vej herind :-) Har også lige fået Boligliv ind af postkassen og der er rigtig meget dejligt gult i :-) Pøj pøj med pallejagt - jeg glæder mig til at se hvad du får ud af dem :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...