mandag den 8. juli 2013

Toilettaske


Vi har haft en rigtig dejlig weekend, hvor min mand blev fejret. Med det gode vejr fik vi indviet vores overdækkede terasse. Gæsterne var Jens' spillekammerater, så de gav koncert under åben himmel. Virkelig dejlig aften med hygge udendørs til over midnat. Sådan kan jeg li' den danske sommer :-)

Det er også blevet til lidt syning. Jeg har prøvet kræfter med en makeup-pung/toilettaske. Den vil være perfekt som børne-toilettaske. Den har en anderledes form, som jeg ikke helt synes kommer frem på billederne. Men jeg forsøger med billeder fra begge sider.

Det er bomuld udvendig og tekstilvoksdug indvendig. Begge dele fra Stof2000.

Den ene side

Den anden side

Åbning og foer
 Nu er der kun 5 arbejdsdage tilbage til sommerferien - jeg kan mærke den afslappede stemning er lige om hjørnet :-)

I eftermiddag skal vi hen og besøge børnehaven, hvor Mille og Mads starter den 1. august. Jeg er ret spændt på hvad de siger til det...

Jeg kommer da også lige i tanke om, at det giver en ekstra sy-opgave til mig. 2 frugtposer. Jeg må på inspirationsjagt i blogland. I har lavet så mange fine rundt omkring. Her og her har jeg set nogle rigtig fine nogen :-)

Ha en dejlig dag i den solbeskinnede sommer!

12 kommentarer:

 1. Hvor er den fin Line, kan rigtig godt lide stoffet indvendig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Libbie :-) Det er desværre fra forrige år, men måske de stadig har det.

   Slet
 2. Super fin. Ret sjov form :-)
  Jeg er enig, voksdugen indvendig har en fedt print.
  Århhhh sommerferie, jeg har 9,5 arbejdsdage endnu. Glæder mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Den ligner lidt et bolche. Uha så er der heller ikke lang tid tilbage for dig. Ha en rigtig god ferie når du kommer dertil :-)

   Slet
 3. Hvor er den blevet flot. Jeg er helt vild med stoffet udvendig og det ser godt ud med den facon. Vi har også snart ferie....fredag eftermiddag:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina. Uha så kan du også lige klare de sidste dage :-)

   Slet
 4. .sikke en sjov og anderledes form :-)

  Hvor spændende med besøget i børnehaven.Vent med at ry frugtposerne til i har været på besøg.. ;-) da vi var afsted fandt jeg ud af at frugtposer dernede var madkasser. Så kaja vil have en kasse med hund! Så jeg kan glemme alt om at skulle sy frugtpose ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er lidt anderledes ift. de aflange modeller der typisk florerer. Jeg kan også glemme alt om en frugtposer indtil videre, for de fik en foræret i børnehaven. Deres navn vat skrevet på. Men hvis nu den går i stykker engang må jeg i gang :-)

   Slet
 5. er det bedre at bruge tekstilvoksdug kontra alm voksdug? :D Ja måske et dumt spørgsmål men er ikk helt hoppet ud i det voksdug endnu

  SvarSlet
  Svar
  1. Slet ikke et dumt spørgsmål. Jeg har stået med det samme i stofforretningen :-) Tekstilvoksdug kan vaskes, da det er coatet bomuld. Det er også mere fleksibelt at arbejde med. Voksdug er ofte 2 lag der er limet sammen, så det bliver mærkeligt i vask. Plus det er meget stift.

   Slet
 6. Fin taske. som andre, er jeg vild med foeret. kan anbefale meget at have flere frugtposer. min mor har syet de fineste frugtposer til min yngste datter i vævede viskestykker fra Georg Jensen Damask. Vaffelvævningen gør lige posterne lidt tykkere og beskytter frugten fint. se evt. hendes blog http://plkolding.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina :-) Jeg må igang, det er altid godt at have en reserve!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...