mandag den 27. maj 2013

Babysmækbuks #2

Endnu et par smækbukser har set dagens lys. Jeg har udvidet sortimentet med en savlesmæk med pindsvin på. Sættet er allerede foræret væk til den lækreste lille Johannes. Åh, jeg er helt solgt, når jeg står med en lækker lille 4 måneders baby i favnen.Bukserne er af babyfløjl fra stof og stil, og hjemme-betrukket knapper.


Med gråt indlæg og kantbånd.


Jeg fandt denne DIY og har ændret på den endelige model ift. behov. Stoffet er jersey fra Stof 2000. Den er lavet af 3 lag med vådliggerlagen i midten og zig-zagget rundt i kanten.Som jeg sidder og syr, går det pludselig om for mig at negle og stof matcher perfekt :-) Lakken er fra Essie og en del af deres sommerfarver.Og selvfølgelig med et af mine mærker fra Scannex. Det er bare SÅ fedt med alle de forskellige farver.Ha en dejlig mandag :-)

10 kommentarer:

 1. Hvor er de bare flotte - helt vildt altså:) Hvor er mønstret fra? Tror da vist jeg skal prøve at sy lignende til min egen lille model;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det :-) Mønstret er fra Hendes Verden, hvor minikrea leverede en række mønstre. Hvilket nr det er, kan jeg ikke lige sige, da bladet er pakket ned i en flyttekasse. Jeg må lige vende tilbage. Hvis jeg glemmer det må du meget gerne minde mig om det :-)
   Kh Line

   Slet
 2. SUPER lækre bukser (og fin smæk dertil!) - simpelthen så gennemført lækkert med de indvendige detaljer! En DIY på det??!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Trine :-) Jeg laver gerne en DIY på de indvendige detaljer. Jeg må dog lige vende tilbage med det efter flytningen... Alt mit kreagrej er pakket ned :-( Jeg er bange for jeg får abstinenser...
   Kh Line

   Slet
 3. Ih hvor er de søde :-) En lille bebs vil da se for lækker ud i din sag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Viola :-) De er ret fine - også i helt ensfarvet stof

   Slet
 4. Heldige Johannes, siger jeg bare:-) Hvor er det altså sødt det sæt. Og bukserne er virkelige gennemførte.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord, Christina :-)

   Slet
 5. Svar
  1. Tak Ann-Katrine. Og velkommen til :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...