søndag den 28. april 2013

Min første soveand

Endelig er det lykkes, at få min første soveand færdig. Den har kun været undervejs siden September 2012... Men i min iver for at rydde op inden den forestående flytning, eller af mangel på lyst til at sy andre ting, har jeg fået den færdig.

Den er lavet af grønt babyfløjl fra Stof 2000, og to forskellige stoffer fra Stof&Stuff, en brun med cirkler og en lysgrøn med råhvidt bikubbemønster.Nu jeg ser et billede af den, kan jeg godt se at næbbet skulle have siddet lidt højere. Den ser noget lang ud i ansigtet. Men jeg syntes bare det var så mærkeligt at næbbet skulle side mellem kinderne. Hm. Den næste må hellere køre efter opskriften.

Hvorvidt den skal blive i familien eller gives væk, har jeg ikke helt besluttet endnu. Umiddelbart faldt den ikke i særlig god jord hos ungerne. Som i at Mads syntes, den var sjovere at kaste med, og Mille skænkede den ikke et blik. Så er det bedre at den bringer lykke et andet sted.

Nyd dagen. Vi vil ud at sejle en tur i den netop søsatte båd.

4 kommentarer:

  1. Fin soveand, du har lavet :-) Min mor havde bogen med den i, da jeg var barn, men har den desværre ikke mere. Jeg fandt en bog på nettet og har planer om at lave sådan en soveand til min niece på et tidspunkt :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for det, Birgitte :-) Den bog er virkelig kommet i høj kurs og stort set ikke til at støve op. Det er virkelig et hyggeligt puttedyr, så du må igang. Den blir hun rigtig glad for :-)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...