onsdag den 5. februar 2014

Give away premier sendt afsted.

Endelig er det lykkedes mig at få sendt mine to give away premier afsted. Det har været en dårlig samvittighed for mig, at jeg ikke nåede det inden jul. Men jeg må sige, at lufferne har voldt mig nogle udfordringer med det hakkeri. Det er en anderledes hækleteknik, hvor man hækler maskerne på nålen og af igen. Og midt i processen knækkede nålen. Men med nogle runder masking tape, kunne den igen.


Jeg har sendt et par luffer afsted til Helena i en skøn mørkegrøn farve. Jeg kunne godt tænke mig at strikke en cardigan i den farve, men nu skal jeg lige have brugt den karrygule først. Eller måske det kan være en kombi, for der er en nist af gul i denne grønne.

 
 
Den anden give away præmie lykkedes det mig også at få sendt afsted i går til Maria. Så kan hun og hendes Willi rigtig nyde dragehistorien hen over nytåret.
 
 
 
God fornøjelse begge to med jeres premier.


Jeg har fået taget et billede af det sidste iPad mini sleeve, som min svigermor fik i julegave

Det er beige med hvide stjerner og turkis tråd i quiltning.

4 kommentarer:

 1. Heldige vindere. Jeg er blevet lidt hooked på sådan nogle iPad covers. Egentlig er det en fin måde at øve quiltning (tænker læreren så).

  Godt nytår.

  SvarSlet
 2. Det er også der jeg er nået til med quiltningen. Det er et meget taknemmeligt projekt :-) det er godt at du ikke helt har glemt læringstankegangen i julen ;-)

  SvarSlet
 3. Kære line. Har netop tømt postkassen efter at vi har været væk på juleferie. Tusind tak for den fine bog, der lå blandt kedelige lokalaviser og rudekuverter. Den er så flot og vi glæder pd til at læse den. kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Værsågod Maria. Jeg håber I blir rigtig glade for den og får nogle fornøjelige timer sammen med den :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...