torsdag den 21. februar 2013

Trekanter

Selvom der er måneder til, kan jeg ikke lade være med at købe lidt ind til indretningen i vores hus. Rema har haft nogle spændende ting de sidste uger. I sidste uge fandt jeg nogle akrylplastbeholdere og kasser med trekanter. I dag har jeg ubeklædte skotøjsæsker til mine bånd og tape. De nye kasser vil blive perfekte beholdere til mit sygrej.
 

Vi har et par skamler fra IKEA stående til børnene. Den ene er samlet, og den anden venter på, at vi får mere plads. Jeg vil beklæde dem med tapet eller deko papir, og har fundet en pakke papir også i REMA som jeg overvejer at sætte på trædefladerne. Mads skal have den grå med turkise stjerner.

 
Dette er ikke et sponsoreret indlæg. Jeg vil blot dele, hvad jeg syens er super indkøb :-)
 
Ha en rigtig god dag :-)

4 kommentarer:

 1. Jep, jeg synes også jeg tit gør gode fund i Rema! Og skamlerne fra Ikea, dem kan vi li' ;-D Vi har snart slidt den første op, som jeg tapetserede og malede for 3 år siden, så nu er en ny indkøbt. Har dog endnu ikke besluttet mig for, hvad jeg vil gøre ved den - har du brugt dekopapiret før til den slags? Og i så fald, hvad gør du for at undgå at det buler op når det får lak?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er min første gang med dekopapir og tapesering. Så jeg kan desværre ikke hjælpe. Er det mon bedre at bruge tapet?

   Slet
 2. Sikke nogle fine æsker og papir :) Jeg har netop købt noget lignende papir fra Søsterne, så jeg skal i gang med at beklæde skotøjsæsker... Glæder mig til at se dine skamler :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er meget fint papir for tiden. Jeg har også købt lidt ved søstrene. Men nu skal jeg have brugt lidt af det før jeg fristes igen ;-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...