tirsdag den 19. februar 2013

Krympning på den ufede måde og nye ord

Normalt er jeg vild med at valke til pusser, puder og stempelkandevarmer, men den anden dag var det noget af en fejltagelse.
 
En af Mads' veste - den som passer allerbedst til ham lige nu - smuttede med i en vask og kom ud i babystørrelse str 50, tror jeg. Arrg men øv altså!
 
Vest i størrelse Mads og vest i størrelse baby...

Da vi var i Odense fandt jeg også frem til Tante Grøn, og købte en opskrift på en vest og et par knapper.


Så har jeg en god anledning til at få startet på en ny vest til Mads.

Og apropo Mads blev weekenden også tidspunktet, hvor han sagde Moar for første gang. Det har trukket lidt i langdrag med at sige Moar. Når jeg har spurgt ham "hvem er det?" og peget på mig selv har han enten sagt Momo eller Mads... Hm. Men endelig sagde han Moar. God dreng!

Mille sagde også et nyt ord i denne weekend. "Av for satan!" Det vagte ikke helt så meget lykke som Mads' nye ord. Men jeg kunne simpelhen ikke lade være med at trække på smilebåndet, og så er det jo svært at forklare hende, at det må man altså ikke sige. Så siger man "Av for pokker" i stedet for. Jeg prøvede at fritte hende for, hvem der siger sådan, men hun sagde kun "Mille!" og grinede. Lille bandit!

4 kommentarer:

 1. Øv, det er bare klassisk, når uldet sniger sig med i maskinen. Træls. Måske der er en bamse eller en dukke der nu kan holde varmen... Det er ellers en lækker opskrift på den nye vest. Den glæder jeg min til at se.
  Og tillykke med "moar" - det holdt også hårdt med at få frem herhjemme, men nu bliver det brugt liiige rigeligt ;0)
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er sjovt med det Moar. Moren higer efter de skal lære og sige det, men når så først de kan, bliver det lige rigeligt. Mille bruger det også flittigt!
   Kh Line

   Slet
 2. Øv, hvor er det bare surt. :( jeg lavede selv samme trick sidste år med en næsten ny vest min mormor havde strikket til Emilie.
  Jeg glæder mig til at se resultatet af den nye :)

  SvarSlet
 3. ja det er møg irriterende, men det er altid godt med en undskyldning for at lave en ny. og den er på pind 7, så det kan aldrig vare :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...