lørdag den 2. februar 2013

Lysere tider

Vejret i dag er så dejligt lyst og klart. Jeg har også forsøgt at få forår ind i boligen med kirsebærgrene og de papirler fugle, jeg lavede i december. Den pink neonsnor lyser rigtig meget op.Så hvad jeg i december ikke var helt tilfreds med, er jeg blevet ovenud tilfreds med nu. Nu kommer fuglene til sin ret. Måske de skal have selskab af et par snore med perler på?

Det faktum at dagene også bliver længere, eller rettere at der er lyst flere timer, giver mig motivation til at få gjort noget ved løberiet. Jeg har udsigt til en række gymnastikopvisninger, hvor der er fuld knald på i 20 minutter uden pause. Så det er på tide at arbejde lidt med grundkonditionen. Vi træner kun en gang om måneden, så selve gymnastiktræningen giver ikke meget på den konto.

I går fik jeg endelig taget hul. Min krop dirrede efter at få gang i benene og i dagens løb havde jeg slet ikke kunnet holde mig i ro. Det var vist den rigtige dag, for jeg klarede simpelthen lige 4 km non stop. Det er da motiverednde for at fortsætte.

 
Ha en rigtig god lørdag i det skønne vejr.

8 kommentarer:

 1. Hvor er de fugle dog fine! De kunne også sagtens bo her i min vindueskarm :-).
  Jeg er også lige kommet i gang med løberiet - åh hvor er det skønt at finde energi til. Så er det med at komme afsted!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Didde-Louise :-) De er faktisk meget simple at lave når man lige har knækket koden. Nu gælder det bare om at holde ved det løberi så det bliver fedt!

   Slet
 2. Sikke fint det ser ud med dine fugle! Jeg var også ude at løbe i morges, og selvom det er koldt nyder jeg det næsten hver eneste gang. Både fordi det føles godt for kroppen og fordi det er fantastisk.måde at koble af på. God weekend. Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maria :-) jeg synes også løbeturen kan løsne op hvis jeg er sur over noget eller der er noget jeg ikke kan finde en løsning på. Så hjælper det at komme ud i luften og være alene med tankerne. Også go weekend til dig. Kh Line

   Slet
 3. Hvor er de bare dejlige dine forårsbebudere. Det er så dejligt at solen har vist sig i dag. Jeg vil så gerne have varme, sol og forår NU!!! Jeg hungrer derefter.
  God lørdag aften.
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, Karen. He he ja selvom solen har været fremme,er det jo ikke fordi det har været varmt... Jeg blev noget overrasket,da jeg kom ud.
   Også god aften til dig.
   Kh Line

   Slet
 4. Hvor er det nogle skønne fugle du har lavet.
  Jeg har ikke været ude at løbe idag, men jeg fik købt noget nyt løbetøj, så tanken har været der.
  God aften
  Tanja

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ska du have, Tanja :-) indkøb af gear må være første skridt. Så er det bare at komme afsted :-)
   Også god aften til dig.
   Kh Line

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...