torsdag den 28. februar 2013

Kollektionsskitse

Jeg er for alvor ved at forberede mig til weekendens kreatur i sommerhus. Der klippes på livet løs for at kunne sætte mig til maskinen og kreere Milles sommertøj. Har lavet en lille plan.Det er Milles tur til at have feber i denne uge, så vi har hygget os hjemme et par dage. Hun har derfor hjulpet med at få det optimale ud af 1 meter jersey. Det er så skægt at se ungerne kopiere det vi gør.
 

Hun fik rigtig meget tid til at gå med nålepuden, hvor der blev sat nåle i et stykke stof og så nåle tilbage i nålepuden. Hun var SÅ sirlig omkring det.

Da Mads så kom hjem, fik nålepuden en ordentlig kastetur, og jeg fik meget travlt med at få pakket det hele væk.

Hvor er det skønt med to så forskellige børn :-)

6 kommentarer:

 1. Sikke en orden *ha ha* det gør Lena (mors tankeblog) også :) Jeg syer bare derudaf og intet passer sammen så jeg har altid ensfarvede bluser på lager som så kan tilpasses de farverige bukser :) Sjovt at vi er så forskellige. Jeg beundrer Jeres systematik, men falder altid for vildt forskellig stof.
  Hav en skøn weekend. Jeg glæder mig til at se hvad du får syet. Skal du selv afsted?
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg plejer nu heller ikke at være så systematisk. Normalt falder jeg for noget stof i butikken, som købes til lager. Jeg har derfor heller aldrig noget der passer sammen. Men efter at have været til et homeparty på et eller andet børnetøjsmærke, så jeg hvad tendensen bliver her til sommer. Mille er for lille til deres størrelser, men jeg blev så inspireret, at jeg drønede i Stof og Stil og fandt farverne, og så tog det fart.
   Jeg skal i sommerhus med min strikkeklub og kreere fra fredag aften til søndag middag :-) Det bliver bare SÅ dejligt!
   Kh Line

   Slet
 2. Ja det er sjovt med sådan et par str og se hvor forskellige de kan være.
  Glæder mig SÅ meget til at høre om din tur. God tur.
  Kh Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kommer bag på mig gang på gang.
   Tak for det, Susanne :-) Jeg glæder mig også som et lille barn!
   Kh Line

   Slet
 3. Glæder mig til at høre om din krea sommerhus ferie tur. Fedt med en kollektions plan. Laver ikke som sådan skitser, men tænker altid på hvordan pynten skal være eller farven på ribben, for at det passer lidt sammen på kryds og tværs.

  SvarSlet
 4. Hvor ser det spændede ud. Glæder mig til at se mere :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...