søndag den 24. februar 2013

Nederdel

Så har jeg prøvet det også - at sy en lille nederdel til Mille. Far'ens kommentar var: Så overser man hende ihvertfald ik! Det er nok specielt det neongrønne kantbånd, han hentyder til. Men jeg er sikker på, at hun bliver drønsmart med hendes pink bodystocking og sandaler til sommer! Det er ihvertfald ikke den sidste af den model.
 

Man kan også dreje rundt i den :-)

 
Mads har normalt helt glat hår, men sidste weekend havde han nogle feberture. Når temperaturen var på sit højeste, krøllede hans hår helt vildt. Det giver bare den lille mand et helt andet udtryk.
 

Hurra for børnenepanodil! Han havde skyhøj temperatur og var meget fraværende, men 20 min efter han havde fået en panodil, legede og spiste han som normalt.

6 kommentarer:

 1. Hi hi hvor fin. Jeg synes det er så pragtfuld med farver til ungerne.
  Og ja hurra for børnepanodil engang imellem, så de kan få lidt at spise og lidt søvn, så dejligt. Hvor er han skøn med krøller :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Susanne. Jeg er også ret god til at glæde ungerne i friske farver, hvor jeg selv holder mig til det afdæmpede. Fedt at kunne leve sit neonbehov ud gennem børnene ;-)

   Slet
 2. Hi hi...er det ikke bare typisk mænd at komme med sådan en kommentar!!!
  Den er super fin og hun ser allerede ud til at være glad for den =)
  Han er da bare en total charmetrold med de krøller...hi hi (den er han sikkert også uden)
  kh Lena

  SvarSlet
  Svar
  1. Min mand er ihvertfald hurtig til at komme med diverse kommentarer - uden overhovedet at have forstand på det, selvfølgelig ;-)Tak for de søde ord, Lena. Hun tog sig en svingom med det samme, så det må betyde succes.
   Kh Line

   Slet
 3. Fin nederdel - og god bedring med den lille gut.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og tak :-). Han er frisk igen, men nu er det søsteren der er ramt af feber. Kom forår, kom varme, så vi kan komme af med de baktusser!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...