mandag den 28. januar 2013

Weekend i sneen

I weekenden var vi "på landet" med have og en masse sne at boltre sig i.

Der var dog lidt blandede følelser for sneen. Mille syntes det var koldt og træls og ville helst være i armene på en voksen. Mads ELSKER at være udenfor og udforske uanset hvilket ansigt vejret viser.

Så mens Mads og farfar tog på opdagelse i nabolaget, hyggede Mille sig under dynen med en god Pixi bog og musen. Var der nogen der sagde at der er forskel på drenge og piger?Mads kom modvilligt ind med de dejligste røde kinder.Lørdag aften fejrede vi farmors fødselsdag. Børnene kom i stastøjet og hyggede sig rigtig meget.

Hvordan brugte du de sidste dage med frost og sne?

4 kommentarer:

 1. Skønne billeder. Det er så sjovt hvordan drenge og piger er. Herhjemme er de også nat og dag. Her er det bare omvendt. Hans der er den rolige og sarte og Bodil som bare tonser frem... JEg har brugt absolut hele weekenden på at arbejde. I dag hviler jeg efter aften/nat og har også fri i morgen. Glæder mig til forhåbentligt at være frisk i morgen efter en god nats søvn...
  Kh Eline

  SvarSlet
 2. Tak Eline. Ja det er en forunderlig verden at se sine børn udvikle sig og vokse op til at blive et individ. God hvile dag. Håber det bringer en masse ny og dejlig energi til dig.
  Kh Line

  SvarSlet
 3. Hvor ser det hyggeligt ud Line og hvor er det vildt så stor forskel der er på drenge og piger. :) Jeg synes det er vildt de faktisk er så bevidste om det så tidligt.

  SvarSlet
 4. Det var det også :-) de er bare så forskellige selvom de har fået de samme muligheder. Det er specielt de sidste måneder hvor deres individ er begyndt at vise sig. Den ene er meget fokuseret og fordyber sig mens den anden udforsker og går helst sine egne veje. Det ef spændende om mine observationer holder når de bliver store

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...