mandag den 14. januar 2013

Hvornår er man voksen?

Kender I det, at når man observerer andre, og hvad de gør eller hvor de er i livet, tænker man; når jeg gør det eller når dertil så er jeg voksen. Sådan har jeg det i hvertfald. Da jeg gik i 5. og kiggede på dem der gik i 9. klasse tænkte jeg, at når jeg gik i 9. klasse så var jeg ung og moden. Og når jeg har kigget på dem, der ejer hus, har have og er veletableret, har jeg tænkt, at så er man voksen, velovervejet og moden.

Vores lejlighed er blevet sat tilsalg i dag, og jeg har været på nettet og kigge på den. Det er SÅ underligt at se den der i en salgsannonce, for det er jo vores sted. Jeg har en virkelig ambivalent følelse, for på den ene side glæder jeg mig vildt til at flytte i hus, få en have vi kan boltre os i og mere plads. Men på den anden side er lejligheden overskuelig, den ligger tæt på byen, og jeg ved hvad vi har der.

Jeg har ikke uploadet så mange billeder af vores hjem, for mit kamera er ikke det bedste, og billederne bliver altid meget mørke. Men nu hvor en professionel fotograf har været og tage billeder, er det en helt anden sag. Så her har I lidt fra stuen og udsigten.

 
Der er blevet ammet en del i den lille sofa
 
udsigt op af Alssund, som ikke er blevet nydt meget de sidste 2 år
Det var en meget grå og diset dag, men på billedet er der kommet blå himmel. Fantastisk med photoshop.

Jeg synes dog, det ser meget klinisk og opryddet ud. Men som jeg har vist før her, var der meget bag kameraet som ikke som med. Jeg tænker, at dem der kommer og kigger på den, får et chok over alle de ekstra ting, der er i lejligheden.

En ting er ihvertfald sikkert. Vi skal have noget mere farve ind i vores fremtidige hjem. Jeg er gået i arbejdsmode for at finde det helt perfekte til vægge, puder osv.

Så er man voksen når man flytter i hus? Det føles ikke helt sådan.

Hvornår tænker du, at man er voksen?

8 kommentarer:

 1. Haha Line, jeg har nøjagtig samme "problem". Da jeg blev gravid 1. gang mente at nu måtte jeg da være voksen, men næh nej... Da jeg så blev gift var jeg overbevist om at nu måtte det være, men igen næh nej. Nu bor jeg i hus, har to børn og fylder 30 om et øjeblik, og jeg føler mig stadig ikke voksen. Jeg har nærmest krise over at blive 30, for så skal man vel være voksen, eller hvad?!
  Kh. Marlen

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha jeg blev 34 sidst, så alderen tror jeg heller ikke man kan bruge som en målestok. Dejligt at høre at der er andre der også tænker sådan :-)

   Slet
 2. Når man drikker kaffe er man voksen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jubi så er jeg på vej. Jeg har lært at drikke kaffe latte nu. Så det er da et skridt på vejen.

   Slet
 3. Jeg tror aldrig jeg bliver voksen :D. Ser stadig tegnefilm, har aldrig lært at drikke kaffe og er et frygteligt rodehoved... Og jeg er blevet 37, såååå der er nok ikke noget håb for mig ;). (ps: jeg bor i hus m. have har 3 unger, men nej stadig ikke voksen ;))

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej der er vist ikke meget at gøre for dig ;-)

   Slet
 4. Bliver man nogensinde voksen? Jeg tænker stadig ikke på mig selv som voksen (i hvert fald ikke som mine forældre var voksne i mine barneøjne) - selvom jeg har 3 børn, hus og er fyldt 38... Længe leve barnesindet :-) Hvor ser jeres omgivelser og lejlighed altså skønne ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, Bodil. Ja hurra for børnesindet og det bliver endnu mere udtrykt når man selv får børn. Det er så livgivende :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...