tirsdag den 9. april 2013

Weekend i billeder

Jeg er så dejlig opfyldt at ny energi efter en fantastisk syworkshop hos Lines syskole Marapytta. Hun kom en weekend til Århus og jeg har været meldt til siden Januar. Jeg har glædet mig helt vildt og forberedt sirligt, og nu er det ovre. Jeg må simpelthen afsted igen!
 
Vi mødte en masse søde piger bl.a. Berit, Nina, Sofie og Christel. Vi fordybede os fuldstændig i alle de teknikker, tricks og kunster som Line lærte fra sig. Jeg nåede ikke at blive helt færdig med jakken, så den må I se senere.
 
Her er lidt indtryk fra den helt suveræne MIG-weekend, jeg har været på. Overnatning og opvartning hos min søster var med til at gøre den helt perfekt. Tak, Anna!
 

Maskinen skulle lige læres at kende - billede lånt fra Line
 
Hjemmelavet sushi med bobler


Fede detaljer
Lækkert gåsebryst til at holde blodsukkeret stabilt

 
Ha en rigtig dejlig dag :-)

14 kommentarer:

 1. Ja jeg misunder dig stadig Line. Glæder mig til at se jakken.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må stå højt på din næste ønskeseddel og så må du afsted :-)

   Slet
 2. ih hvor skønt!! Glæder mig til at se din jakke!

  SvarSlet
 3. Ih det ser hyggeligt ud. Er lidt misundelig. Jeg vil vildt gerne på Marapytta-workshop. Glæder mig til at se jakken :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også bare det hele værd. Hun snakkede om at lave en én dags workshop hvor man kunne sy børnetøj. Så er det lidt mere til at komme til :-)

   Slet
 4. ej hvor fedt- glæder mig vildt til at se jakken - jeg ville også rigtig gerne på sådan en krea weekend, ser tophygeligt ud :) go aften til dig ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var virkelig fedt :-) med de jakker dy kreerer kan det da blive noget helt vildt du kan lave på sådan en workshop

   Slet
 5. Uhh...det lyder så fedt!! Glæder mig til at se jakken :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg flasher den så snart den er fuldendt :-)

   Slet
 6. Du må endelig vise jakken frem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må lige have en snak med min arbejdsgiver om at jeg blir nødt til at holde tidligt fri for at få gjort den færdig. Der er desværre lidt for meget knald på denne uge så den ligger og kalder på mig...

   Slet
 7. Årh det ser fedt ud! Med sushi og det hele :-) Næste fredag skal jeg til fredags-fix. Glæder mig helt vildt! Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå du gør - der står også endnu en workshop højt på min ønskeliste :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...