torsdag den 11. april 2013

Et nyt håndværk?

Efter at have siddet fordybet hele weekenden og arbejdet med mange detaljer og andre skønne finurligheder på syworkshop, så jeg mig inspireret til at prøve endnu et håndværk - frisørgerningen. Ungerne har fået hår ret sent, og jeg har rettet lidt til omkring ørerne. Men Mads var ved at blive ret langhåret, og han var nået til det irriterende stadie inden, det bliver langt, hvor det bare stritter i alle retninger. Og så tog det mig i går aftes. Jeg fattede saksen, fik overtalt knægten og gik i gang. Da vi var nået halvvejs, sagde han "Slut, prut, finale!" Og så skulle det gå stærkt, for tålmodigheden var ved at være sluppet op.
 
Det endte da med at blive ret godt. Og så har vi lige sparet 200 kr :-)
 
Ny fritz

Nu begynder håret også at vise at det er en af hver ;-)
Før-billede

Næste gang de skal klippes, får de lov at komme til frisør. Så vil der være lidt mere hår at rette skævhederne op med ;-)

Ha en dejlig dag :-)


2 kommentarer:

 1. Hvor er du sej Line, de ser så smarte ud begge to :)

  Jeg kan afsløre jeg har forsøgt mig en gang på Emilie. Det endte ud i et evigt forbud eftersom jeg lavede en ret så grum gryde ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette :-) Selv faren var begejstret. Med det tynde hår han har, går det, men det er noget skævt hist og her. Sidste gang fik jeg klippet ham som en munk og det var ikke populært...

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...