onsdag den 17. april 2013

Bryllup i Århus

Som nævnt i sidste indlæg var manden og jeg til bryllup i Århus i weekenden. Der var ingen besøg i butikker, men udelukkende bryllup og kærestetur. Virkelig skønt.

Bryllupsfester er noget det mest smukke og livsbekræftende. Alle er glade og der er utrolig meget kærlighed i luften. Ud over en dejlig fest er det også en god anledning til at tage stads-tøjet på. Min Karen Millen model var så heldig at blive luftet. Efter at have været advarselspind i kirken, skiftede vi til det store outfit inden festen i Tivoli Friheden. Mændene i smoking og pigerne i festkjole.


En servietprinsesse


Når jeg er i Århus, plejer jeg at bo hos min søster. Men denne gang skulle både vi og mine forældre afsted med overnatning. Vi fandt et rigtig fint hotel til billige penge. Og det vil jeg da lige dele med jer, hvis I skulle få brug for overnatning på hotel på et tidspunkt.
 
Vi boede på BB hotel Århus på Marselis lystbådehavn. Det koster 580 for et dobbeltværelse med morgenmad. Der er er ca 2 km til centrum.


 
 
Hvis vi skal afsted igen og mangler hotel i Århus, er det bestemt et sted vi skal bo igen.
 
Dette er ikke et sponsoreret indlæg men blot et fif fra en blogger til en anden.
 
Ha en rigtig dejlig dag.

2 kommentarer:

  1. der findes næppe noget mere herligt end et bryllup :-)Skønt flot par...og herligt tøj, især den flotte gule kjole, den stå dig utroligt godt! :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...