søndag den 21. april 2013

Lykken er...

en weekend uden planer. Lørdag blev nydt i fulde drag på børnenes præmisser og ynglingsaktiviteter. Dagen startede med en musik og rytme-time. Alle instrumenter kom i brug. Farmand sang for med guitaren, og Mads fik endda lyd ud af min saxofon. Men han kan blev vist lidt skræmt over det høje båt, den gav. Eftermiddagen tilbragte vi på stranden, med isspisning og oppasning af et andepar i solen. På stranden oplevede jeg et af de øjeblikke, hvor lykkefølelsen skyldede ind over mig. Børnenes latter, stilheden, total afslapning og den høje blå himmel.
 

I dag var jeg med ungerne til økodag og se køerne danse. Det var min første gang det fantastiske arrangement. Børnene elskede det - om det var køerne eller smagsprøverne, er jeg ikke helt sikker på. En mor afsted med sine toårige tvillinger gav desværre ikke den store mulighed for billeder. Farmand sendte vi til udlandet i morges. Det giver god anledning til at flytte sine grænser, og heldigvis har jeg en masse billeder på nethinden, som jeg kan tænke tilbage på.

Ha en dejlig søndag aften :-)

2 kommentarer:

 1. Lyder som en skøn weekend, sådan som man kan lide dem :-)
  Rigtig god uge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er en super god optankning til en uge alene med de to krudtugler. Lige nu er jeg ihvertfald glad for at jeg kan se frem til at farmand kommer hjem igen, og giver en hånd med ;-)
   Også rigtig god uge til dig :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...